Rozhodl jsem se podělit o moje postřehy i s ostatními lidmi a pomoci jak nejlépe dovedu.
Konzultace online • Od 1 Kč
Alternativní medicína • 1 Kč
Bylinářství • Od 1 Kč +2 Více
Konzultace přírodní medicíny • Od 1 Kč
Přírodní medicína • Od 1 Kč
Zobrazit ostatní profily lidových lečitelů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Konzultace přírodní medicíny
Přírodní medicína
Jak fungují ceny?
Petr.V
Musím pochválit za přístup. Bylinky a potraviny které mi doporučil a připravil,mi opravdu pomohly překonat ozařování a dohromady s klasickou léčbou rakovinu zastavily. Navic mi pomohl zvládnou i stres a podpořit psychiku.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěl bych se zeptal zda když se mladistvým odebírá na prohlídkách ranní moč a dělají se s ní "základní" testy, je na testech poznat zda dotyčná osoba pozřela v uplynulých pár dnech alkohol nebo jsou potřeba jiné, dodatečné testy ? Po případě jak se to řeší ?
Alkohol se udrží v moči ,až 5 dnů. Záleží ovšem na co daný test moči je zaměřen. Takže odpověď ano lze alkohol v moči detekovat, ale je na to potřeba daný test. Každý organismus odbourává alkohol jinak rychle. Na rychlejší odbourávání alkoholu je super třeba Eleuterokok ostnitý a udělat si z této bylinky čaj.