č.d. 291, Horní Lideč 75612
odmitnuti prohlednuti pacienta s akutni bolesti {po ordinacnich hodinach]
odmitnuti vypsani receptu v patek, minutu po ordinacnich hodinach• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
super přístup, opravdu mám velmi dobrou zkušenost!
Doporučuji.
Ano, pan doktor už je v penzi, nastoupil jeho syn MUDr. Libor Sokola, který je velmi příjemný, vstřícný, což je super, oproti doktorovi, který ordinuje ve vedlejší ordinaci.
Starší dr.již odešel do penze,takže hodnocení jsou zbytečná,ale neměla jsem s ním nikdy žádný problém. Mladý je super !!! Jen tak dál.
Marie
Po přečtení hodnocení od H.M.jsem se rozhodla také napsat. Paní H.M.je zřejmě zcela nesoudný člověk anebo škarohlídka !!! Doktor Sokola je lékařem na svém místě, s pacienty jedná vstřícně a o návštěvu domů pro babičku není žádný problém požádat. Ordinaci má jako ze škatulky, zcela novou, přepracovanou a útulnou, takže se tam necítím ani jako v ordinaci, což je příjemné. Se synem zkušenosti také osobní nemám, ale zatím jsem na něj slyšela od ostatních jen samou chválu!
Lojza
Je to velmi dobrý doktor a v kombinaci se synem internistou super.
Vašek
Velmi solidní praktický lékař se zájmem o pacienta. Nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém.
Hanka K.
Jsem s naším panem doktorem velmi spokojena, s pacienty jedná vždy slušně a s pochopením, snaží se vyjít vstříc a nepomlouvá jiné kolegy,s čímž už jsem se také v jiných-odborných ordinacích setkala! Zaměstnává svého syna, který na mě působí velmi sympaticky, schopně i odborně na výši, navíc jezdí na RLP, což se může vždy hodit.
M.B.
S lékařem jsem doposud měla dobré zkušenosti, slušný, vstřícný, udělá si na vás potřebný čas.