Nábřežní 727, Libušín
Velmi precizní a ochotný lékař. Navštěvujeme jej již několik let. Ještě i já si ho pamatuji jako malá. Děkujeme za něj.
Vynikající a neskutečně svědomitý přístup, prostě pak DOKTOR s velkým "D", není co víc dodat, tu pochvalu si skutečně plně zaslouží...Jehlička, Třebichovice
Vstřícný, hledající to nejlepší řešení, k dětem milý a velmi pečlivý. Nenechá nic náhodě, raději jedno vyšetření navíc, ale jistota. Dále si ceníme "rady po telefonu" :-)
Aneta
Pan doktor je super. Velmi pečlivý, hodný a raději pošle ještě na vyšetření nebo pozorování, než aby se něco zanedbalo. A co je důležité, dá vám i svůj mobilní telefon, kdyby se něco dělo, můžete zavolat i o půlnoci a on poradí, přijde nebo přijede. Jen pozor na sestřičku, co před ní říkáte. Pak to bude vědět celý Libušín a ještě s její verzí.
červenka
Pana doktora navštěvujeme už 5 let, vždy pečlivý a vše vysvětlí. Jsme spokojeni :-) a rádi zůstaneme až do 18ti.
Martina
Mohu jen vřele doporučit, milý a příjemný pan doktor. Velmi pečlivý a důsledný.
A.F.
Pan doktor Smetana je velmi prijemny a vstricny pan. Pri kazde navsteve vse vysvetli a poradi v pripade problemu.
Doporucuji.
Velmi svědomitý, jsme spokojeni
Velmi svědomitý a pečlivý pediatr, kterému na dětech opravdu záleží.
Doporucuji nejlepsi lekar