Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
je to moc velká škoda že zemřel :-(
BUDETE NÁM PANE DOKTORE MOC CHYBĚT!
bude nám chybět, moc, byl to fajn chlap a dobrej doktor... já si na něj ani v nejmenším nemůžu stěžovat...
Pan doktor Miroslav Samek zemřel. Můžete zde na něj házet špínu. :-(((
k panu doktorovi chodím s dětmi již 7 let, vždy byl velmi příjemný,poradil, vyšetřil a doporučil. nemůžu si na něj ani v nejmenším stěžovat. pokud zrovna neordinuje ochotně mi poradí i po telefonu... a pes v ordinaci... klidně dva i jiná zvířátka, děti se k němu těší.
Pan Samek v dětství zanedbal mou léčbu a nevšiml si skoliózy, která se posléze vyvinula v lordózu a kyfózu. Defektu páteře si až o 3 (!) roky později náhodou všiml zastupující lékař. Mé onemocnění se dalo léčit bohužel již jen operačně. Tomu vděčím za svůj život, panu Samkovi za půl rok strávený v nemocnici .. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI
Ráda bych reagovala na negativní názory maminek na Mudr. Samka. Já dojíždím k panu doktorovi z 25km vzdáleného městečka, zachránil mi syna, kterého jiná paní doktorka z Liberce dopovala od narození antibiotikama. Vždy ochoten pomoci, dokonce o dovolene mi telefonicky poradil. Pes v ordinaci je sice nestandardní, ale mým dětem vždy pomohla právě přítomnost pejska v překonání strachu. Takže všem maminkám, radím, aby si pana doktora vyzkoušeli osobně,aby pak mohli posoudit dle svých zkušeností a ne pouze zprostředkovaně.
Hanka
Všem maminkám ho doporučuji,nic z toho jsem za celých 18 let co k němu se syny chodím nezažila.
Spíš se divím, že má tu sílu mile bez rozdílu pečovat o děti velice neodpovědných,špinavých,arogantních až vulgárních lidi ,kterých je ve Vratislavicích dosta taky se již v čekárně tak projevují.
Takovým radím,odejděte a najděte si jiného lékaře,než kazit život lékaři a ostatním.
Pokud mám děti na prázdninách a potřebuji poradit- vždy poradí i po telefonu a pokud ho má obsazený,sám od sebe volá zpět-nevídané!!!
Dana
Chtěla bych reagovat na názory zdejších pisatelek. Ze své zkušenosti si nemůžu stěžovat, vždy, když jsem potřebovala poradit po telefonu, tak pan doktor vždycky trefil diagnozu i když mé děti neviděl. Pan doktor je dostupný i na telefonu, takže, když bude nějaká maminka potřebovat pomoc, tak mu může kdykoliv zavolat o pomoc. A co se týče pejska v ordinaci, mě osobně nevadí, vždyť pro některé děti to je i přínosem. Pomocí pejska se pan doktor snaží děti léčit. Tato léčba se nazývá canisterapie. Tato léčba se používá pro děti, kteří mají nějaký problém třeba v řeči, pohybové nebo když je dítko hyperaktivní a ze své zkušenosti mám s touto léčbou dobré zkušenosti. Takže nevidím důvod proč tuto léčbu nezačít provozovat u těchto nejmenších pacientů. Každý z nás má někdy den blbec a nějaké problémy, tak proč hned odsuzovat někoho na základě pomluv druhých. Zažila jsem i mnohem horší lékaře než je pan doktor. Musím ještě reagovat na paní, které přišlo líto, že bude pan doktor brzo končit a věnovat se vnoučatou. Co já vím, žádné děti údajně nemá a tím pádem nebude mít ani žádné vnoučata, jedině, že by byl otcem a nevěděl o tom.
Je mi líto, že musím číst tak ošklivé komentáře. Moje obě děti k němu chodily a vždy měly tu nejlepší péči. Vždy přesně diagnostikoval a nepředepisoval zbytečně antibiotika. Mnohokrát mi děti zachraňoval a zachránil. Děti si ho oblíbily a celá rodina jsme k němu měli důvěru. A stále ještě máme. Škoda, že už asi nebude ordinovat, až budeme mít vnoučata. Bude totiž také v důchodu.
Ještě jednou děkujeme.