Zubní ordinace
Uruguayská 3/272, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Zubní ordinace Jiný

Pán doktor Šafařík je skvelý profesionál s ľudským prístupom. Vždy zodpovie všetky otázky a vysvetlí celý zákrok. Vtipne dokáže odľahčiť situáciu a povzbudiť pacienta:) Vrelo odporúčam, aj pani sestrička je výborná . Spolu tvoria team na 1*.

Umístění: Zubní ordinace Jiný

Pan doktor je opravdu špičkový lékař, jak profesně, tak i lidsky. Absolvovala jsem u pana doktora trhani zubu, ktery se rozlamal v dasni na střípky a následné zavádění implantátu. Vše rychlé, přesné, bezbolesté, jak při zákroku, tak po něm. Pana doktora Šafaříka ml. jen doporučuji.

Umístění: Zubní ordinace chirurgická extrakce zubu

Byla jsem k panu doktorovi poslana na chirurgickou extrakci dvou zubu a to jeden byl vylozene na patre. Mela jsem obrovsky strach,ale pan doktor je neskutecny profesional a vubec nic jsem necitila. Byl velmi mily,hodny a vse mi dukladne vysvetlil. Muzu jen doporucit. Takze za me uplne super!!

K panu doktorovi Šafaříkovi ml. jsem byla poslána na trhání 3 osmiček, z nichž 1 musela být odstraněna chirurgicky. Samozřejmě jsem měla ze zákroků obrovský strach, ale ten se nakonec ukázal jako úplně neopodstatněný. Pan doktor je velký profesionál s mnoholetou praxí, sympatický, příjemný, milý, vtipný, vše mi dopodrobna vysvětlil a odpověděl na všechny mé otázky a že jich nebylo málo :-) Opravdu můžu všem vřele doporučit, skoro vůbec to nebolelo a hojilo se to také moc dobře. Lepší přístup jsem snad u lékaře nikdy nezažila. A nesmím zapomenout ani na sestřičku ta byla také skvělá. Lenka G.

Minulý týden jsem byla u pana doktora Šafaříka ml. na resekci dvou osmiček, přičemž jedna byla s šitím. Hrozně jsem se bála, ale odcházela jsme s úsměvem. Pan doktor i sestřička jsou moc šikovní, příjemní a vše proběhlo velmi rychle, profesionálně a bezbolestně. Resekce zbývajících dvou osmiček už se vůbec nebojím :) G. Říčková.

K panu Šafaříkovi již chodím několik let, vždy velmi příjemný, profesionální a milý. I přesto že máme ze zubaře hrůzu :o) návštěvy doktora Šafaříka pro mne nejsou nepříjemné (tak jako předchozí zkušenosti)! V. Benešová

N

Snad nejlepší přístup u zubaře jaký jsem vůbec zažila! Ohleduplný, skromný a velice šikovný pan doktor.
Už z vybavení ordinace je vidět, že se zubařinou vskutku zabývají a záleží jim na dobře odvedené práci. Jako pacientka jsem vskutku ráda, že jsem narazila přímo na tuto ordinaci.Na mém uštíplém zubu není pranic vidět! Doporučuji všem co nechcou zbytečně vyhazovat peníze a chcou dostat kvalitní péči o svůj chrup. Lenka

Trhani osmicky, ktera byla zaseknuta pod sedmickou, bylo nutne rozriznou dasen a pak zasit (5 stehnu). Pan doktor velmi mily, komunikativni, vstricny....to same sestricky. Operace probehla bez bolesti, pan doktor mi vse popisoval a vedel presne, kdy a jak se citim a predem me na to upozornoval:-). Po operaci jsem dostal vytisteny papir s popisem, co bych mel uzivat. Proste hodne neprijemna operace probehla prijemne a bez bolesti. Hojeni je sice individualni, ale u mě taky bez problemu.

Pečlivost, bezbolestnost, preciznost..

Byl jsem u pana doktora na provedení resekce, není to zrovna příjemný zákrok, ale v podání pana doktora a jeho týmu to bylo naprosto bezbolestné a, pokud se to dá o návštěvě zbaře říct, příjemné. Naprosto u pana doktora oceňuji, že mi celý postup zákroku vysvětlil, a i v jeho průběhu se mnou komunikoval. Dle mého názoru je pan doktor Šafařík vzor moderního zubaře tak, jak bych si přál, aby byli všichni. Do budoucka přeji jen to nejlepší a hodně úspěchů. Radek Bednařík