GSLC s.r.o.
Anglická 16/242, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

B
Umístění: jiné místo Jiný

K MUDr. Rozprávkovi chodím již přes 20 let a vždy se o mne perfektně staral. Musím mu moc poděkovat, že mi při prohlídce nalezl virovou bradavici, o které jsem vůbec nevěděla a která by za měsíc nebo rok přešla v rakovinu. Okamžitě mne odeslal na odborné pracoviště, kde mi ji vyřízli a vše je v pořádku. Rozhodně k němu budu chodit dál, i když má nyní ordinaci dále od centra Prahy.

U pana doktora jsem byla zatím pouze jednou, ale okamžitě mi jeho návštěva udělala obrovskou službu! Jsem velice citlivá a poslední dobou jsem trpěla na jakési slabé záněty. Byla jsem už hodně nespokojená s tím, jak se mi ty obtíže vrací a nechtěla jsme už brát dokola antibiotika. Pan doktor se mnou probral celou anamnézu, zjistil zda mi i vyhovuje antikoncepce, dal mi rady, Jeho rady které se opírají i o alternativní/přírodní medicíny mi opravdu pomohly. Za mě je to naprostý profesionál.

K tomuto doktorovi jsem nějakou dobu chodila. Objevily se mi kožní potíže a bylo zjištěno, že se nedají léčit - bohužel tento doktor řekl, že mě léčit nebude, že se na to nebude dívat.... Takže absolutní neprofesionalita, odpor ... asi chce jen zdravé a krásné pacientky

Chodím k Mudr.Rozprávkovi 15 let a jsem maximálně spokojená.

Mohu pana doktora Rozprávku jen doporučit. Chodím k němu již 15 let a jsem naprosto spokojena. Má k pacientce individuální přístup a na případný problém nahlíží ze široka a z více úhlů. Vždycky se mně zeptá na kompletní stav a třeba mi doporučí i nějakého jiného lékaře, nebo nějaké vitamíny atd.
Za každou návštěvu zaplatím vyšší poplatek, ale je to adekvátní. Ani v ordinaci není třeba čekat na přijetí, v naléhavějších případech Vás přijmě ještě ten samý den.

Číslo ověřené

Doporucuji jen silnym jedincum. Pan doktor si nic nepamatuje ackoliv si vse pise pred prichodem pacientky si zrejme precte jenom jmeno z cehoz pak vychazeji pomatene zavery. Na to kolik mu clovek plati by mel byt alespon trochu diplomat a nemluvit o citlivych tematech jako zenska plodnost, HPV jako o houskach na krame ktere zrovna jsou nebo nejsou. Chybi elementarni pocit lidskosti.

Číslo ověřené

Chodím k MUDr. Rozprávkovi cca 10 let. Skvělá péče, pečlivý lékař. Skvělá péče v těhotenství.

Velmi dobrý!

Číslo ověřené

Velice přívětivý, pečlivý, udělá si pro pacientku čas.Je na něj absolútní spoleh. Dr.Lipertová

K panu doktorovi chodím již 10 let a jsem s ním spokojená. Myslím si, že je to pan doktor na svém místě, je pečlivý, vlídný a i zodpovědný. Doporučila mi ho známá a já jsem ho doporučila dál. R.H.