Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Radka Hančová
Dnes jsme byly s dcerkou u pana doktora na pohotovosti a můžu jen doporučit. Profesionální přístup, příjemné prostředí... I přes nepříjemný zákrok dcera(9let) cestou domů konstatovala, že se tohoto pana doktora nebojí a že to ani moc nebolelo. Milá sestřička jen podtrhovala lidský přístup. Moc děkujeme a doporučujeme !
Jana Kutifelovi
Zdravím 8.5 ve svátek jsem byl na pohotovosti u p.doktora Roháče s bolavým zubem tak me sestřička vstřícně přijala a když přišel p doktor tak mě akorad poklepal zuby kterej bolí tak mě žádný nebolel ale měl jsem 1 ibalgin proti bolesti tak jsem ti necítil první otázka od p. Doktora zněla jaký beru prášky tak jsem mu řekl že jsem měl 1 ibalgin a odpověď zněla že to je málo že si musím vzít dva ráno dva odpoledne a večer že to přejde já prášky neberu a nevěřím tomu že by mě to pomohlo tak zub mě bolí dál a jelikož jsem řidič kamionu a mám nějaké povinnosti tak jsem to nechal být a musím k jinému lékaři v pondělí věřím že p.doktor je dobrý zubař ale mě nepomohl a to knemu chodí Mamka táta i brácha prostě se mu do toho vyloženě nechtělo s pozdravem Jiří Kutifel Hostinné
Nedávno jsme byli v Krkonoších na dovolené, naší dceři vypadla plombička a zub ji začal bolet. Museli jsme tedy vyhledat stomatologa a pan doktor Roháč měl zrovna víkendovou pohotovost. Byl velmi příjemný, profesionální - stejně jako jeho sestřička, malá při ošetření ani nepípla, protože, jak nám pak řekla, se vůbec nebála a nebolelo to. Takže jasně palec nahoru a ještě jednou díky.
Vynikající zubař i člověk:)
Markéta
Je to velmi dobrý zubař.Řekla bych že nejlepší v Hostinném..Má nově a moderně (s moderními nástroji..) ordinaci a i čekárnu,kde nezapomíná na nejmladší obyvatele (děti) a udělal jim tam koutek..
Čekací doba je sice velká,ale to proto že tam chodí hodně lidí a taky většina po smrti p. Tvrdoně přešla i sem..
Chodím k němu já i moje rodina a jsme spokojeni.Má skvělí lidský přístup..hlavně k dětem..ani má dvouletá holčička se ho nebojí:)
Blanka
Má krásný, lidský přístup k lidem, je skvělý odborník.
Bálint Alexander
Lze jen doporučit,lidský přístup!
Velmi vynikajici zubar..:)
Angel