Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Marta K.
Doporučuji a nemohu si stěžovat. Vše bere poctivě a už několik let "prokřupává" celou moji rodinu. Všichni spokojení.
Leona B.
opakovane pan doktor pomohl mému synovi po zranění na kole.. zatímco jiní lékaři ho odeslali vždy jen na RTG a následně nám doporučili klidový režim a nesmyslnou mast a i po několika týdnech byla ruka bolava a po námaze se vracely otoky, jsme navštívili pana doktora, který hledal příčinu otoků a bolesti a srovnal synovi hrudní pater i vyhozené zápěstí.. okamžitě po zákroku byl syn bez bolesti! Smekám hluboko před tímto panem doktorem a věřte, ze zkušenosti mám více - dokonce i ja dokážu diky panu doktorovi otočit krkem na obe strany????????!!! Doporučuji celým svým svědomím a už nikdy jinam nepůjdu!
Anna Bukalová
Díky jemu mě kdysi zraněné zápěstí dnes nijak neomezuje, on jediný byl schopný odhalit diagnózu. A když mě chytnou moje špatná záda, jedině on mě dokáže rychle, bezbolestně, bez obstřiků a bez prášků zbavit ukrutné bolesti. Nechci ani domyslet, co budu jednou dělat, až tu nebude. Skvělý doktor!
Mirka
Každý s ním má samozdřejmně jiné zkušenosti, ale já jsem nebyla spokojená. Půl roku mu trvalo než přišel na to co mi je. A pak provedl artroskopii, která vůbec nepomohla. Zbytečně jsem musela trpět. To je můj názor. Příště bych si určitě vybrala jiného ortopeda.
Velmi dobrý přístup, hodně mi pomohl!!!
Nemůžu si stěžovat
Umí použít i jiné metody než jen obstřiky a pilulky.Doporučuji.
vděčná pacientka
Odborník na svém místě.
rorejs
je to doktor bez zpětné vazby,nevím co odoperoval.Rorejs
Kulhánek
Pacientů bývá plná čekárna, je nutné se předem objednat. Jako nejbližší ortoped v okolí je dobrý. Ostatní nemohu porovnat.