Hledejte v názorech
Ondrej M.
Připojuji se ke komentáři (4. listopadu 2016). Moc děkuji za skvělou péči a spolehlivý, vynikající přístup. Držím také palce ať vše dobře dopadne.
OM
Pan doktor a sestřička jsou úžasní. K nim do ordinace chodím už 18 let. Dnes jsem se dozvěděla, že pan doktor ukončil praxi z důvodu vážné nemoci. Jsem z toho v šoku a obrečela jsem to. Pan doktor mi moc pomohl s dcerkou a zlomil její strach ze zubaře. Za to veliké díky. Já i celá moje rodina držíme pěstičky, aby boj se zákeřnou nemocí dobře dopadl. Tomajová
Honza
Pan doktor a sestricka tvori vyborny tym, ke kteremu se rad a beze strachu po pulroce vracim. Dekuji
Souhlasím s vynikajícím hodnocením !
Navíc chci zmínit podstatnou skutečnost :Pan doktor Pospíšil je jedním z mála lékařů, který šetří čas pacienta, dodržuje perfektně objednané termíny a hlavně hodiny.
K tomu asi výrazně i napomáhá pečlivost sestřičky.
Pan doktor je velmi sympatický, příjemný a plomby od něho opravdu drží! Díky jeho přístupu se nebojím chodit na pravidelné kontroly, nedávno se ke mně přidali i syn a dcera. Také sestřička je milá a vstřícná, jsem moc spokojená.
Pan doktor Pospíšil je vynikající zubař. Příjemné vystupování, nadstandartní péče - zkrátka profík každým coulem. Všem ho můžu jen doporučit. Hodná a ochotná sestra.
Zlata Stluková
Jsem zdravotní sestra, která kdysi s panem doktorem pracovala a můžu potvrdit, že pan doktor Pospíšil je výborný lékař, úžasný a milý člověk. Jeho pacienti jsou v nejlepších rukách. Chtěla bych Vám pane doktore poděkovat za hezký přístup k pacientům i k personálu. Ordinace byla vždy pohodová. Přeji Vám a celé Vaší rodině hodně zdraví a úspěchů.
Petra V
K panu doktorovi chodí celá naše rodina už několik let, naprosto si na něj nemůžeme stěžovat.
Pavlína
Šikovné ruce, hezká ordinace a milá sestřička.
J .M .H.
Je to nejlepší zubař jakého známe jezdíme za ním 25 km, ale k jinému bychom nešli.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze