MUDr. Miroslav Podlipský

Zubař Více

Karlovy Vary 1 adresa

Praktické zubní lékařství
Železniční 1, Karlovy Vary

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z

Můj stomatolog měl dovolenou,proto jsem navštívila pana doktora Podlipského,s akutním případem,byla jsem hrubým způsobem odmítnuta a poslána na pohotovost.

Já se přidávám ke všem pacientům, kteří hodnotí MUDr Podlipského jako nejlepšího zubního lékaře, jsem jeho pacientkou od r. 1999 a vždy mi velice pomoohl. Děkuji a přeji mu hodně zdraví.

Dnes jsem byla u pana doktora na "vyoperování" osmičky a nemůžu než chválit...Pan doktor velice milý,všechno vám popíše co bude dělat a proč...sestřičky taky příjemné...super! Doporučuji!

I

Již patnáctým rokem docházím k Panu Podlipskému a jsem nad míru spokojená s jeho péčí o můj chrup.Také vděčím sestřičkám za psychickou podporu,kterou mi pomáhají vydržet a nechat se ošetřit,nebot jsem velmi nervozní před každým zákrokem,protože se bojím bolesti.Děkuji a všem mohu tuto ordinaci jen doporučit. :-))

Pan doktor je vynikající, milý, laskavý, empatický, člověk se nemusí u něj bát velké bolesti. Nechci jmenovat, ale někteří mu svojí profesionalitou nesahají ani po kotníky. Přeji mu hodně zdraví a dlouhá léta.

Pan doktor Podlipský je vynikající odborník a velmi milý a obětavý člověk.S manželem jsme jeho dlouholetí, velice spokojení pacienti.Vážíme si ho pro jeho profesionalitu a vstřícný přístup k lidem.Sestřičky jsou též milé, ochotné a všichni společně tvoří příjemnnou atmosféru v ordinaci.V í c e t a k o v ý c h l é k a ř ů !

Jakožto pacientka jiného stomatologa jsem též měla tu možnost navštívit ordinaci pana doktora Podlipského.
Jednalo se o špatně...nebo-li velmi neúspěšně NE- vytrženou spodní 8mičku,která měla být dle mého laického názoru trhána chirurgicky,po té,co mi jí můj stomatolog trhal ještě se zánětem jsem dopadla opravdu velmi špatně a byla odeslána právě k p.Podlipskému. Nasadil mi perfektní léčbu a nakonec mi 8 po vyléčení trhal sám. Výsledek byl takový,že jsem po vytržení vůbec nic necítila...zub byl pryč a ani jsem o tom neveděla. Díky němu se nebojím trhání,"(ze kterého mi můj stomatolog udělal dá se říci trauma). " Škoda,že takových odborníků není více! Děkuji pane doktore!

Zkušený, zručný, příjemný stomatolog i personál. Škoda, že takových není více.

Nejlepší stomatolog, jakého jsem kdy poznala, neustále usměvavý, milý a nesmírně vstřícný.
Po odborné stránce naprosto vynikající, zákroky jsou téměř bezbolestné a provedené vždy s maximální ohleduplností. Výborná komunikace s pacientem - v průběhu zákroku je všechno srozumitelně vysvětlováno, takže se pacient vůbec nebojí :-)
Velmi si pana doktora Podlipského vážím jako odborníka i jako člověka.

Velmi milý a vstřícný přístup k pacientům. Po odborné stránce (dle mého laického názoru) naprosto vynikající. Poznal jsem hodně zubařů a pan doktor Podlipský je všechny hravě "strčí do kapsy". Od té doby, co se stará o můj chrup se už nebojím zubaře :-)