MUDr. Miroslav Pětivlas

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro dospělé

Družstevní 449, Batelov

Přiblížit mapu

Výborný doktor, přirovnání k dr. Houseovi je naprosto přesné. Má své nálady, názory, ale kdo dneska nemá.
Zatím vždy pomohl, poradil. Veliká škoda, že pan doktor jde do důchodu.

Š

ví co dělá

Dr. House jako svińa, ale docela své práci rozumí!

skvely doktor

Pan doktor je výborný diagnostik,i když občas náladový.Mě osobně je milejší náladový lékař,který rozumí své práci a řekne věci tak jak jsou,než lékař, který se do očí usmívá, ale neumí léčit.Člověk ho musí brát takového, jaký je.Já s ním problém nemám, vždy mi pomůže a plně mu důvěřuji.

Z

PAN DOKTOR JE TROCHU NÁLADOVÝ, ALE SVÉ PRÁCI ROZUMÍ.NEJMÉNĚ DESET LET MĚ LÉKAŘ V JIHLAVĚ LÉČIL NA REVMA,SPOLYKALA JSEM NEPŘEBERNÉ MNOŽSTVÍ PRÁŠKU UPLNĚ ZBYTEČNĚ-UŠKODILY MI.JEMU DĚKUJI ZA TO,ŽE MĚ POSLAL NA TO SPRÁVNÉ VYŠETŘENÍ,PŘI KTERÉM MI ZJISTILI CROHNOVU CHOROBU.V SOUČASNÉ DOBĚ JE MOJE NEMOC STABILIZOVANÁ A ZA TO MU PATŘÍ MŮJ VŘELÝ DÍK.JE TO ODBORNÍK VE SVÉ PROFESI A DŮVĚŘUJI MU.

Má svoje dny...je náladový,a kdo ho nezná tak by z čekárny kolikrát i utekl,ale nesmí se to brát tak vážně.Není to prostě žádný miloučký doktor s úsměvem každý den,když sprdne tak i právem.Ale nemám s ním problém!!Berte ho s razervou,jinak se snaží.

Nesouhlasim z predchozim komentarem, svou praci dela vyborne, a se zdravotnima problemama my vzdy ochotne pomohl nejen ze zdravotni stranky ale i s te psychicke.... "nebojte se to bude dobry, neni se ceho bat"