Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Pan doktor je profesionál s vynikajcím přístupem, byl jsem u něj ošetřen k naporsté spokojenosti. Je to lékař, který se soustavně vzdělává a vědomostmi a zájmem o pacienty zdaleka vyčnívá nad většinou lékařů v okolí.

Pan doktor Novotný nemá v širokém okolí konkurenci. Díky němu jsem po úraze neochrnula a ruka slouží jak má. Kdyby nebylo jeho a spoléhala bych na lékaře, který mi poskytnul poúrazovou léčbu v nemocnici, už bych dnes rukou ani nehnula. Ujal se mně, podrobně vyšetřil a zahájil léčbu. Co se dalo ještě zachránit, skutečně zachránil. Léčil nejenom mně, ale v minulosti i ostatní členy mé rodiny. Vždy precizně a citlivě, vysvětlí co je příčinou problému, jak bude léčit - prostě kapacita. Pane doktore - vřelý dík!!!

Pan doktor Novotný je velice příjemný, trpělivý a pečlivý.
Obě sestry v jeho ordinaci jsou milé. Prostě jen to nejlepší.

nejlepší rodinný lékař.více takových lékařů.

E

Velmi sympatický lékař, odborník na svém místě, vše dobře vysvětlí, je citlivý. Jsme s ním velice spokojeni, je to nás takřka dvorní chirurg.

Velmi dobrý lékař, má skvělé sestry, je moc milý a odborník na svém místě. Je vidět, že mu na pacientech opravdu záleží.

N

Výborný lékař s lidským přístupem,trpělivý odborník,pečlivě vyšetří,vysvětlí, poradí,pomůže.Má také skvělé sestřičky!Doporučuji!

Výborný chirurg,je poznat že chirurgii dělá hodně dlouho a vždy výborně poradí když Vás něco trápí :-)