MUDr. Miroslav Musil

č.d. 131, Vranovice

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Soukromá stomatologická ordinace • Jiný

Pan doktor je nepříjemný a akorát roztrhne loutky, vyvrtá zdravý zub a dá bílou vypl, která ihned vypadne. Přístup hrozny. Nedoporučuji!

Přestala jsem k němu chodit. Pan doktor vás akorát zdrbe, že si špatně čistíte zuby, přitom si je můžete drhnout třeba půl hodiny. Cpe vám do pusy prsty a vrtá i tam kde nemá, skutečné problémy přehlíží. Ani jednou nerentgenoval. Umí jen vyvrtat do zubu díru a zaplácnout ji amalgamem.

Pan doktor neustále dělá rentgeny (dobře pro něj zaplaceno). Když mi dělal plomby, měl sem od něj roztržené koutky! Toto se mi nikdy nestalo a to můj poslední doktor (díky stěhování změněn) měl daleko větší ruce a plomboval zadní stoličky. Už jsem se přehlásil jinam. Ani na zkoušku za to tento doktor nestojí!!!

Perfektní práce, poradce odborný i lidský, pracovní vybavenost na vysoké úrovni.

Pocit naší rodíny: nevysvětlí, dělá něco, musíte znovu, nevíte proč. Jo a mě teda vadily výrazně ty roztrhaný koutky, aby se mu do pusy vešly prsty...Nejsem zvědavá, aby mi někdo vykládal, že neumím otevřít pořádně pusu, a pak mi silou rozerval koutky...
takže my stomatologa změnili všichni...

Pokud jde o lékařské ošetření - nemohu si stěžovat, nikdy jsem se nesetkala s tím, že by nějaký můj zdravotní problém chtěl řešit nějak radikálně - jak píší někteří jiní. A co se týče sester - sestra u doktora se vždy chová velmi slušně a mile. Zkuste si usmívat se celý den na lidi, kteří nejsou schopni si ani kolikrát vyčistit zuby když jdou k zubaři. A že někoho ponižuje? Jak? Tím, že upozorní pacienta, že si musí lépe čistit zuby? Nemohu si na péči stěžovat.

E

ja sem s panem doktorem velice spokojena.na me je vzdy valice mili,a ochotny,s praci jsem take spokojena,co se tyce sestricek tak trochu usmevu by jim neuskodilo,ale z neprijemnym chovanim sem se nesetkala!

Jsem s ním spokojená,snažil se vyléčit co se dá.Sestra převážně ta jeho hrozný,žádnej úsměv,to už máte strach jen tam přijdete.U něho záleží taky na náladě.Našel by se i lepší zubař

Dobrý doktor, chodila jsem k němu ráda, ale ta sestra v recepci, tu by měli zavřít někam do sklepa!! Fakt jako člověk se lekne hned jak tam dojde, což mu nepřidá.

Velmi dobrý lékař, doporučuji.