Sam. ordinace PL pro dospělé

Sam. ordinace PL pro dospělé
DD - I.- V Podzámčí, Říhova 365/IV, Chlumec nad Cidlinou

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný

Zatím mám tuhý kořínek, tudíž k panu doktorovi chodím po letech ale vždycky udělá, co je třeba, poradí a nenadava, má neocenitelny lidský přístup a smysl pro humor.

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný

Pan doktor je perfektní, vždy dobře poradí a pomůže a velice ho obdivuji za jeho trpělivost, když ordinuje dokud jsou lidi i když už je po... Za mě člověk na svém místě.

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný

je slušný chlap, je to od přírody služebním, určitě není ani lhostejný a ani lajdák, má zájem o každého příchozího, je pečlivý v záznamech, umí dobře na Pc a vše si ihned zaznamenávám, pro lékařské zprávy, které s odstupem času potřebuji, si chodím k němu, dělá mi vlastně archiv, je odborně na výši, je příjemný a jsou se sestrou mimořádně sehraní, umí pracovat s česem , je to skvělý chlap, dobrý doktor a pokud přeci někdo má důvody mu nevěřit, myslím, že je to následek nedorozumnění, nepochopení, protože pokud jsem já něčemu nerozumněl a nebi se mi něco nelíbilo, tak jsem mu to prostě jen řekl, slušně a se snahou to společně napravit a VŽDY BEZ JEDINÉ VÝJIMKY , se neurazil, a vysvětlil mi to, co jsem potřeboval, Přistěhoval jsem se před patnácti lety, mám srovnání, jsem náročný a neměnil bych, naopak se bojím toho, co bude, až půjde do penze. Pane doktore, mám Vás rád a děkuji. Václavík

Odešla jsem, když jsem po několikáté angíně během 3 měsíců opět nedosáhla ani blbého výtěru. Nový lékař mi udělal výtěry, odběry, nasadil cíleně léčbu a světe div se, angína se nevrátila. Navíc mi pan doktor ztratil veškeré zprávy od odborného lékaře, které jsem potřebovala pro přiznání ID. A tvrdil mi, že jsem mu žádné !!! nenosila. Takže za mě - nepřihlašovat se k němu!

to co tady čtu není žádná pravda,pan doktor je suprový a umí léčit ..jiného doktora bych neměnila sice jsem byla i u jiných doktorů ale to byla katastrofa,at si lidi vyzkouší i jiné doktoři a pak se rádi vrátí k panu doktorovi Loudovi..já jsem si to už vyzkoušela a nikdy více jiného doktora,pokaždé mě vyléčil a věděl co mi je a pokaždé mi udělal prohlídku,tak nevím co je tu za problém,jinak všm doporučuji!!!!!!

Tohoto lékaře v žádném případě nedoporučuji. Jeho neochota udělat mi odběr krve (přestože měl jiný lékař podezření na jisté onemocnění) mně způsobila zbytečné zdravotní komplikace. Poté se k tomu přidala ztráta zdravotní karty a ještě jsem byla obviněna, že jsem ji k tomuto lékaři nikdy nepřinesla. A ordinovat za přítomnosti svého domácího mazlíčka mně také nepřijde zcela normální, přetože jsem milovníkem zvířat.

super

K panu doktorovi jsem chodila skoro deset let, ale moc spokojená jsem nebyla. Jak už bylo řečeno, ordinační doba jak se vyspal a pak léčení od stolu. Když jsem přišla s jakýmkoliv problémem, tak se neobtěžoval mě ani nijak podrobněji vyšetřit, od boku nasadil nějaké léky, problém zlehčoval a několikrát mě nepřímo označil za simulanta.

Je to doktor na kterého je spolehnutí,velmi ochotný.

jsem snim velice spokojeny