Daniel A.
Jsem s panem doktorem velmi spokojen profesionalni pristup sympaticky prijemny lekar vzdy poradi,pomuze.Sestricka usmevava prijemna.Muzu jen chvalit vzadnem pripade bych nemenil
Martin
Nejlepší praktický lékař v Přerově.Doporučuji všem Přerovákům!!!
Vždy mi Pan doktor pomůže poradí vysvětlí a ušetřil mi dva lékaře s mými nemocemi.Neměnil bych praktického lékaře.Jsem u něj od 2/2015 a jsem moc spokojen!!! Moc Děkuji Pane Doktore Lastič!!!
Helena H.
p.MUDr.Lastič na mne udělal velice dobrý dojem,lidský a profesionální přístup k pacientovi,v klidu vyslechl,poradil a zdrav. sestřička Evička = anděl v pravém slova smyslu je hluboce lidská neznám hodnější- děkuji p.doktorovi i oběma sestřičkám
zaneta.gorfolova
Nejlepší doktor kterého jsem měla.Vždy mi pomůže, vyslechne,poradí..Sestry taky super..Ale chtělo by to v určitých chvílích více soukromí.
Marie Valová
Moudrý=má přehled,vždy dokáže poradit,vždy pozná,které řešení je to pravé.
Lidský=empatický,trpělivý,má nadhled,porozumění.
Pozorný,svědomitý,vstřícný=takhle má vypadat doktor profesionál.
Sestřička je empatická, starostlivá,pozorná,ochotná.
Velmi vysoce hodnotím tuto naší,vaši ordinaci praktického lékaře,myslím a že nebudu sám že ordinace v Přerově na Bři.Hovůrkových,se může pyšnit nejlidštější a teď už i nejprofesionálnější ordinací v Přerově,děkujeme Vám,motta lidskost,ochota,a za dveřmi p.sestřičky absolutní profesionalira,mnohu uspešne vyléčených lidi,přeji ať to stále klape jako doposud,Děkuji
Marta
Pan doktor příjemný, empatický profesionál vždy bezvadně poradí. Sestřička naprosto úžasná, milá -kdybych hlasovala pro sestru roku tak má ode mne jasný hlas..ještě , že předchozí paní doktorka šla do důchodu..ordinaci to neuvěřitelně pomohlo..chválím kde můžu.
guest
Pan doktor, je velice mili a hodný, vzdy mi pomohl. Je to odbornik na svem místě, narozdíl od ostatních praktických doktorů v Přerově.
Sestřička je take mila a usměvavá.
Lada Švancer
Laďa Š
Vynikající lékař.S tak vysoce profesně,odborně a s lidským přístupem pana doktora,se člověk zas tak často nesetká .Má mou důvěru a společně s velice hodnou a zodpovědnou sestřičkou tvoří ordinaci,kterou by si každý mohl jen přát.Naprostá spokojenost.
Lucie
Velmi hodný a skvělý pan doktor. Vždy mi dobře poradí. Jsem s ním velice spokojena, neměnila bych :-)