Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
KS
Údajně chronická zánět, otok 3 měsíce přetrvává, 1x RTG, 1x odběr, 1x nasazen lék na bázi diklofenak, bez efektu, poté vždy, ať jen mažu ###, stále bez zlepšení.
Beran
Musím říct, že přístup byl velmi dobrý, včetně vysvětlení co a jak a proč.
Špatně jednání sestry i lékaře k pacientovi který má zdravotní na problém.Na tuto chirurgii už nikdy nepůjdu.
Jaroslav Pšenička
Toto se opravdu jen tak nevidí! Rychlé odbavení, příjemní, pokaždé pomohou, vysvětlí, hurááá! Nemohli by to K&K vysvětlit i jiným doktorům ? Děkuji. Jp
Andrej G.
Opakovane som navstevoval ordinaciu na aplikaciu razovej vlny. Pan doktor je velmi ochotny a ludsky svojim pristupom. Jeden z mala doktorov, kde nemate pocit, ze ho navstevou obtazujete.
Milý a profesionální
Pan doktor byl velmi milý a vše krásně vysvětlil. Byl i vtipný - prostě velice lidský. Vyšetření bylo rychlé, přesto detailní. Rozhodně nejlepší zkušenost z oblasti zdravotnictví za dlouhé roky.
Romana T.
Pan doktor má příjemné vystupování. Krátké čekání v čekárně. Doporučuji... Léčím se s tenisovým loktem. Uvidíme jak to dopadne. Nicméně vlídné slovo a zájem je důležitý element, který dnes ve většině ordinací chybí. A zde je vše v pořádku...
Jan
Loni jsem si během lyžování zlomil pravou ruku. Byl jsem dovezen na pohovotost. Následně jsem od mého praktického lékaře dostal doporučení na MUDr. Kulíka, ke kterému jsem pak následně docházel na rekonvalescenci. Pan doktor s manželkou byly velmi sehraná dvojice a spolupráce s nimi byla bez problému, byli příjemní a pomohli mi během pár týdnů dostat moji ruku do pořádku bez toho, abych musel nost sádru. Za sebe určitě doporučuji.
Monika
U pana doktora jsem nikdy nebyla, ale je velice ochotný i po e-mailu a dokázal mi poradit i na dálku. Velice oceňuji jeho přístup k lidem, jeho ochotu vůli pomáhat.
K panu doktorovi jsem přišla z ulice, když jsem si rozsekla bradu. Neměl v tu chvíli sice v ordinaci sestru, ale přijal mne, prohlédl a po kratičkém čekání pečlivě ošetřil. A navíc stihl být milý.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze