Praktický lékař pro děti a dorost, odborný dětský lékař, péče o rizikové novorozence a kojence, nepovinná očkování, nastřelování naušnic
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Růžové náměstí 14, Boskovice
Hanákovi
Občas se najde lékař, který se pro danou odbornost zkrátka narodí. A tohle je ten případ. Pan doktor miluje děti a je to na něm vidět. Je k nim velmi empatický, vlídný, nad miminky se rozplývá. Vždy s úsměvem, i když se třeba prcek bojí a zrovna předvádí výstup hodný Narodního divadla. I sestřička je taková. Takže staré známé "když je dobrý doktor, má protivnou sestru a naopak" tady v žádném případě neplatí. Lékař rodiče vždy vyslechne. Udělá všechny testy, co jsou třeba. Vydá i žádanku na odborné vyšetření. Nic nenechá náhodè. Když se nedovoláte, volá zpět. Reaguje i na sms. Přešli jsme k němu 5 let zpět od jiného pediatra a je to nebe a dudy. Nejlepší rozhodnutí. A na tom nic nemění ani to, že k němu jezdíme přes půl okresu. Díky za každého takového lékaře, který se ve své práci takhle najde.
Valachová
Som veľmi spokojná s pánom doktorom, aj s pani sestričkou. Odbornosť, ochota, milý prístup, ústretovosť. Pán doktor volá naspäť v prípade, že ste sa k nemu počas ordinačných hodín nedovolali. Doporučujem!
Simona
Pan doktor Klima je opravdu PAN DOKTOR. Syn šel na prevenci ve 3letech a chtěla jsem nějaké odběry skrz dědičné nemoci, pan doktor vše udělal a ještě udělal i jak říkal on, střevní odběry, mezi které zahrnul i alergii na lepek a synovi ho potvrdili. Nemá vůbec žádné příznaky na lepek, jen sem tam nějaké exemky kterými trpí od malička a má již ABKM. vůbec jsem si o tyto testy neřekla a i přes to je udělal a díky němu nebude syn mít v budoucnu problémy, celiakie je zlo pro střeva a je doživotní. Opravdu moc děkuji a nesmím opomenout i milou skvělou sestřičku, jsem moc ráda, že chodíme právě k nim
M. M.
Spokojenost, vybrali jsme doktora Klímu pro dcery od narození, jsme spokojeni. Vše funguje, sestra k nezaplacení.
naatascha
Máme jen ty nejlepší zkušenosti, profesionální a empatický přístup.
Navíc oceňuji, že se dlouho nečeká, dobrá organizace.
1zlobivaholka
Pan doktor Klíma je člověk na svém místě. Jakožto novopečená maminka mám občas spoustu dotazů, které mi jsou zodpovězeny bez toho, aniž bych se cítila potupně. Když potřebuji poradit, neváhá a vše srozumitelně vysvětlí a doporučí. Nikam nic nehrotí, nenutí. Spolu s usměvavou a velice příjemnou paní sestřičkou umí nejen pro dítě, ale i rodiče vytvořit příjemné prostředí s laskavou péčí. Bezvadně vybavená a moderní čekárna s ordinací jsou pak už jen příjemnou třešinkou na dortu. Nemluvě o možnosti mimořádné konzultace po telefonu mimo ordinační hodiny...
Pavlína Nečasová
Chodíme k panu doktorovi s našimi dětmi. Za těch skoro 5 let co má v péči naše děti, máme jen ty nejlepší zkušenosti. Nechybí ochota, lidskost, profesionalita... Poradí po telefonu a to i mimo ordinační hodiny. Nic nezanedbá a nikdy jsem neměla pocit, že bychom obtěžovali (jak to někdy u lékařů bývá). Je milý a umí to s dětmi. Když náš Vojtíšek onemocní, na návštěvu lékaře se těší. To stejné platí i o sestřičce, je milá, usměvavá, ochotná... Takže doporučujeme :-)
Karolina Nováčková
chtěla bych touto cestou poděkovat Dr. Klímovi za péči , kterou věnuje našemu synovi. Pomohl nám vyřešit poměrně závažný stav našeho syna velice rychle a ke vší spokojenosti. i ve FDN byli všichni překvapení jak dobře nás odeslal "předvyšetřené" ke konzultaci. Jsem moc rádi, že k němu chodíme. Je vždy vstřícný ochotný a dle mého soudu velice dobrý odborník. S dětmi to perfektně umí, řešili jsem i očkování, vyšel nám vstříc. Není co dodat - je to borec. Díky Karolína N.
Váš účet byl odstraněn
5 hvězdiček je málo :-) pan doktor je nej doktor,to samé platí i pro sestričku. :-)
Určitě doporučuji všem budoucím maminkám.Straňáková Zdenka
novákováeva
K panu doktorovi jsem zaregistrovala své dvě dcery z důvodu přestěhování. Dala jsem na tip od své známé i na reference z tohoto webu a jsem velice spokojena a neměnila bych. Pan doktor Klíma je velice ochotný, vstřícný, vše vysvětlí. Byla jsem moc mile překvapena, že „ordinuje“ i ve svém volném čase a když máme nějaký problém, mohu se na něj telefonicky obrátit. V současné době jsme u něj v ordinaci, vzhledem k nemocnosti mladší dcery, poměrně často, není pro něj problém udělat řadu vyšetření a vše zkonzultovat, nespatřila jsem ani náznak toho, že bychom jej nějak obtěžovaly. Stejně tak musím říct, že i sestřička je velice milá, vlídná a k dětem se chová naprosto perfektně. Panu doktorovi i sestřičce musíme poděkovat za velice kvalitní péči. Čípkovi.