LM
Naprosto souhlasím s Mamil.Co si mě převzal M.Kalous mladší,tak není měsíc,kdybych měla klid od zubů.Dokud jsem chodila k jeho tatínkovi,nevěděla jsem ,co je to vrtačka atd.Přemýšlím o změně zubaře,ale nevím ,ke komu jít,aby mi dal zuby do pořádku.
mamil
Pan doktor Kalous starší je vynikající lékař a odborník, ke kterému jsem docházel řadu let. Bohužel ordinuje již jen občas a jeho syn, který praxi v podstatě přebral, jeho kvalit zdaleka nedosahuje. Pan doktor Kalous mladší je mírně řečeno lajdák. Když se mi po jeho zákroku (kořenová nástavba) vytvořil na dásni váček, ubezpečil mě, že je to naprosto normální, že do toho nebude teď nijak zasahovat, protože na mě má jen půl hodiny, a že se nemám ničeho obávat. Nakonec to skončilo na pohotovosti, kde mi diagnostikovali zánět dásně a píštěl. Další šanci něco mi v puse zkazit už jsem mu nedal a raději změnil zubaře.
Valdemar Střelka
Výborný lékař, chodím k nim (otec a syn) již mnoho let. Vše vysvětlí, nestresuje a zákroky jsou v rámci možností bezbolestné. Doporučuji všude
Jana Horáková
Velmi dobrý lékař a odborník - vstřícný, ochotný, příjemný, zdvořilý. Nejlepší lékař, jakého jsem v životě poznala. Škoda, že takových není více!
Jahu
Tento lékař mně odmítl poskytnout neodkladnou zdravotní péči (vyplnění otvoru v poškozené zubní korunce jako prevence vzniku zubního kazu u příslušného zubu) a odkázal mě na zubní pohotovost.
Dneska jsem u něho byl poprvé a první dojem super, přesně řekl co bude dělat a co u toho budu cítit, opravdu profesionál. Uvidím jak při příští návštěvě, zatím nemůžu jinak než doporučit
Výborný doktor on i jeho syn, vstřícný přístup a hlavně nikdy nic nebolí..Chodíme k němu celá rodina a musím jen a jen doporučit. Sestřička je taky úžasná.
Zažil jsem už čtyři stomatology, ale tento nemá konkurenci! Vynikající lékař, senzační člověk! Kéž by takových bylo ve zdravotnictví více - to by se nádherně stonalo!!!
Super přístup, bez čekání a vždy odcházím spokojená a informovaná. Syn je také super a díky, že jsem si je našla a celá má rodina. Sestřiška taky super.
havelka
odborník a super doktor