Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
mirekw4c
Paní Jiřinka evidentně patří k bedlivým divákům „Čikégo Houp“. Tam jsou neomylní!!! Pokud tělesná teplota pacienta v tomto „vzdělávacím seriálu“ neklesne pod – 273,15°C, tak ho bezpečně uzdraví.
Moje zkušenost s panem doktorem je zcela jiná. Je to možná tím, že jsem mu nevnucoval „svoji diagnózu“ a neobjednával si u něj léky jako v pětihvězdičkové restauraci. Já mu jen sdělil co mne bolí, kde a kdy. Na CT mne objednal v Hodoníně, protože v Břeclavi bych musel dlouho čekat…..
Zkrátka, já jsem s prací pana MUDr. Hochela spokojený. Pro jistotu předesílám, že jsem ženatý a mám tři děti. Pokud paní Jiřinka vydedukuje, že mé hodnocení je důkazem toho, že mám s panem doktorem „techtle“ nebo nedej bože „mechtle“, tak bych ten návrh na návštěvu ordinace psychiatrie (přímo proti dveřím neurologie) doporučoval ;o)! Hodnotím *****!
reaguji na článek pacient který napadl honocení, že kladné hodnocení piše sestřička ta se bohužel nejmenuje Marie a pisatel je tak zaostalý že neví že z jednoho PC třeba na pracovišti může hodnotit třeba i x pacientů třeba všech spokojených
Marie
chodím k panu doktorovi už léta sem sním moc spokojena je usměvavý,příjemný rád poradí mohu jen doporučit
dlouholetá pacientka
Velký odborník,snad nejlepší v BV, velice milý ,obětavý, zkrátka lékař na svém místě. Přeji mu taky hodně zdraví do nového roku a za vše veliké díky.
pacientka Marie
Nejlepší neurolog v Břeclavi.Velký odborník, milý a obětavý k pacientům.
pcientka Marie
Velice milý pan doktor. Chodím k němu již léta a vždy je velmi důsledný a ochotný, dokonce při mých obtížích by neváhal mi pomoci při obouvání, které mi dělalo potíže. Po lékařské stránce je to zkrátka velký odborník, který by si zasloužil dělat i primáře třeba v BV nemocnici,to by zvládl určitě lépe nežli ten současný,který za moc nestojí a podle toho taky celá neurologie v nemocnici Břeclav vypadá.
Velmi odborný a milý lekář...vždy poradí a ještě se usměje..člověk na správném místě