Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Indráková Pavla
Pan doktor je skvělý odborník a velmi obětavý člověk s dobrým srdcem, sestřička v ordinaci ochotná a šikovná. Společnými silami pomohli mému manželovi s řešením problému potřeby opakovaných výměn močového katetru v domácnosti,což pro něj jakožto minimálně pohyblivého bylo nesmírně přínosné. Za vš s velkou vděčností moc děkuji.
Vladimír Kocourek
Doktor jak má být!!!Profesionál!!!Srdečný,lidský, své práci rozumí,to samé ještě jednou. Profesionál!!
Slavomír Sekanina
Již při vstupu do ordinace,podáním ruky vás vítá výsoce vzdělaný praktik,který považuje přístup k pacientovi,za součást léčebného procesu.Součásti ordinace je velmi zkušená sestra Miroslava ,která je velmi přísná,ale vždy umi najit cestu ke kompromisu tak, aby pacient byl spokojen.
Více si ani přát neumím.
kvetoslav.chytil
velmi profesionalni pristup k pacientovi,navstevuji jej jiz několik let,citlivy a rozvazny,mohu ho doporucit,
Jarmila
odborník,ochotný,citlivý,moc mi pomohl
Anna M.
Už pri mojej prvej návšteve u pána doktora som bola úplne paf z toho, že vstal a podal mi ruku. Ešte v živote sa mi to nestalo a to už dávno nemám násť rokov. Tým u mňa úplne zbúral ten pocit podriadenosti voči nemu (čo si budeme hovoriť, pacient je vždy v podriadenom postavení voči doktorovi). Naviac bral do úvahy aj moje pripomienky, čo si zvlášť cením. Môj prvý dojem je ten najlepší.
´Příjemný,ochotný,vždy dokáže pomoci
Přesně a citlivě vyšetří, vysvětlí problém, navrhne adekvátní léčbu.
Naslouchá pacientovi. Vynikající přístup. Budiž nám pacientům zachován i nadále.
dobrý odborník,příjemný,zodpovědný
Valchář
Skvělý lékař, odborník a to jak přístupem, tak i jednáním.