Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Kateřina
pan doktor má velmi empatický přístup k dospívajícímu synovi, vše trpělivě vysvětlil a léčba je účinná
Anežka
Odborník a skvělý pan doktor,chodím tam s manželem,strejda i švagr a všichni spokojeni, doporučujeme
Vlastimil
můj názor je kladný. Ví o čem mluví a poradí a vyšetří jak má. Mám ledvinový kámen a vše popsal suprově
glombicovajana
Pan doktor je příjemný erudováný urolog který před i po vyšetření vše vysvětlí poradí a nemusíte se bát mu položit všetečné otázky.Doporučuji 1+++++
Korinek
Příjemný lékař a schopný chirurg, který si vždy našel čas na mé dotazy. S chováním i prací pana doktora jsem velmi spokojen a doporučuji ho.
Milan Sobotík
Skvělý doktor, ale i chirurg, na mne působil velice příjemně, seznámil mě se všemi riziky, ale i výhodami operační části. Je to skušený doktor a proto ho jen doporučuji.
Barbora Kubicová
Pan doktor Hájek byl příjemný, lidský a ochotně zodpověděl všechny mé dotazy. Působil na mě jako zkušený odborník. Za sebe mohu doporučit.
Váš účet byl odstraněn
Pokud se jedná o MUDr Miroslava Hájka z urologie v Městské nemocnici Ostrava Fifejdy, tak mohu říct, že mi před 10 lety provedl dosti nekvalitně cirkumcizi, ševcovský učeň by to zvládnul lépe. Kožní výčnělky jsem si po srůstu nechal odstranit na dermatologii. Jednal se mnou povrchně, buransky. I té lahve červeného vína lituji. Do teď mám na něj pifku. Velmi nedoporučuji.
Upravit nebo spravovat profilUrologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Urologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě