Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Chodila jsem k panu doktorovi 4roky, velmi milý doktor to je pravda, ale stále mi říkal že jsem v pořádku. Když zavřel ordinaci, přešla jsem k jinému dr.a ten mi okamžitě diagnostikoval vřídek 3,5cm třetího stupně...takže operace, léčba a komplikace mám na stálo...
Jana S. Litvínov
K Mudr. Grundovi jsem chodila od svých 17 let a byla jsem s ním velice spokojená. Výborný a lidský doktor, který se vždy choval mile, profesionálně a se vším dokázal pomoci. Myslím si, že takových výborných doktorů je tady u nás hodně málo, a moc mě mrzí, že kvůli jedné takové pacientce skončil takto výborný PAN DOKTOR. Jak už tady někdo psal kolik žen si muselo najít někoho jiného. Kde je nějaká spravedlnost a co je to tady za soudy? Na to člověku dochází slov. Panu doktorovi přeji do dalších let hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka, protože to je v této podivné době to nejdůležitější co člověk může mít.
HANA
Velice příjemný a starostlivý, znám ho od mládí a všechny ženy z naší rodimy k němu chodily a chválily ho.To, co se stalo, tomu žádná z nás nevěříme! To byl a ještě je PAN DOKTOR!
Vlasta
pan doktor Grund???Super člověk,když jsem byla po operaci,byl strašně hodný a pohotový,když jsem přešla do jeho ordinace.Prohlédl a hned konstatoval:Jak je možné,že nejsem ještě v lázních???do 14dnů,jsem měla lázně,i když bohužel se nepovedlo,co jsem zamýšlela operací,tak jsem ráda,že toho pana doktora mám.Tedy měla,protože nařknutí od dotyčné"slečny" je sice podivné,ale jak je vidět pro naši soudní "spravedlnost"dostačující.Proto píši:Pane doktore Grunde,moc držím palce ,doufám a nejsem sama,že se dočkáte pravdy..
Davidová Vlaďka, Most
Chodila jsem k tomuto lékaři několik let já i moje maminka. Tento PAN DOKTOR byl vynikající lékař, jeho velmi lidský přístup byl ojedinělý.Ve svém životě jsem zažila mnoho lékařů,jelikož můj zdravotní stav si to vyžadoval,ale nikdy už jsem se nesetkala s takovým přístupem a takovým lékařem jako je MUDr Grund a myslím,že už se nesetkám. Ostatní lékaři Vás berou jako kus, on byl výjmečný tím,že jsem si u něj připadala jako člověk. Podepsala jsem co jsem mohla,nabídla jsem svědectví u soudu,ale jak je vidět nic nepomohlo a stejně tohoto lékaře sestřelila lidská hloupost a závist.Málokdy někomu přeji něco špatného,ale v tomto případě mi to nedá.Ty,které se podepsaly na jeho odchodu - snad Boží mlýny zamelou (moc bych si to přála,ale ani tady nevěřím na spravedlnost, jsem ateista).
Bětuška tehdy z Mostu
Je to vinikající lékař ! Byla jsem několik let jeho pacientkou a kdybych nemusela tak se ho nikdy nevzdám, bohužel jsem se musela odstěhovat a to hodně daleko a nezbylo mi nic jiného než si najít nového lékaře. Vzpomínám na něj jen v dobrém a lepšího lékaře sem doposud nenašla. Nedávno jsem se dozvěděla o jeho obvinění a musím říci že tomu ani trochu nevěřím a jsem přesvědčena že to není pravda. Pan doktor se vždy choval k pacientkám hezky a naopak se snažil žádné neublížít, mohu to stoprocentně říci, protože mezi jeho pacientky patří i moje kamarádky a nemohli sme si ho všechny vynachválit. Je to fakt šokujcí co si některý lidi vymyslí jen proto aby toho druhého zničili ! Přeji panu doktorovi aby pravda zvítězila.
Dobry den,pan doktor Grund musi znovu otevrit svou ordinaci. Nejlepsi gynekolog v Moste je tu pro nas a spousta nas ho podpori. Jeho lidsky pristup k pacientkam je vyjimecny. Pane doktore,vratte se!
Je to velmoi dobrý gynekolog!!!
Stačila mi jedna návštěva a už jsem věděla, že je to Pan doktor. Je to fakt skvělý doktor snaží se Vám pomoci i ve věcech co není v jeho kompetenci. Chování na jedničku, vysvětlování na jedničku. První doktor co mě přesvědčil, že jsou doktoři, kteří léčí. Pokud bych někomu někoho doporučovala tak jemu