Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Nedbalkova
Jsem velmi spokojená, vždy nám zachránil naše pejsky i operoval jezevčíka zadní nožku a tím ho zachránil. Jsem ráda, že mohu k panu doktorovi s pejsky chodit. Moc děkuji za velkou ochotu a vstřícnost.Dekuji Nedbalkova
Lenka Taleská
Já jsem s panem doktorem velmi spokojená ,jak co se týká psů ,tak i králíků, můj nemocný 13-lety pudlik žije už min.o 4roky déle, jen díky tomu,že pan doktor rozumí své práci :-)
Anita
Anita Velké zklamání,podcenil,neodhadl správnou diagnozu,nedostatečné léky na akutní zánět močáku s ucpáváním písku u 1 a čtvrt letého do té doby zcela zdravého velmi oblíbeného kocourka. Dostal injekce první a třetí den +0,5 zobuxy na den na 10 dní. 8 den jsme večer spěchali s polomrtvým kocourkem, dostal další injekce a nesmírně bolestivé vymačkávání močáku za strašného řevu,což se opakovalo téměř každý a pak co druhý den. Zdravotní stav se zhoršoval každým dnem,nafukoval se, naříkal, velmi obtížně se pohyboval, injekce nezabíraly. Hrozně moc trpěl,až jsem se nedokázala na to už dívat a dala ho 17 den uspat. Pro mé časté otázky, prohlásil,že může rovnou ordinaci zavřít, protože už nezbude čas na jiné, mám si o tom přečíst něco, aby se tak hloupě neptala. Vidím v tom značnou aroganci. Jsem přesvědčena, že kdyby volil správné antibiotikum a injekce od samotného počátku, kdy to ještě nebylo tak hrozné, nemuselo to dojít k tak smutnému konci.Nedoporučuji, zkrátka nemohu. Anita
l.jiri
Chybu muže udělat každý,jsme jenom lidi.Já jsem byl vždy spokojen.Jednoho psa mi zachránil po zasažení elektrickým proudem,druhého držel při životě s epilepsií skoro 5 let.Měl jsem celkem 7 psů velkých plemen a
za těch 22 let kdy se mi o psy ,co se týče léčení,očkování atd. staral, jsem byl vždy spokojen
Lenka
S panem doktorem jsem byla spokojená až do té doby, než jsem zjistila, že naše asi roční kočičku léčil na páteř, dostávala vitamíny B a kortikoidy v inj. atd., když jsem s ní přišla, že občas podřepne, pokrčí nožičky, ocásek má pokroucený a mňaučí. Ještě, že jsem byla u jiné dr., která řekla, že má mrouskání. Zbytečně ji tento dr. dával kortikoidy atd., a já utrácela stovky za léčbu. To je moje zkušenost.
Iveta
Skvělý veterinář. Můžeme jen doporučit.
Hradilová
Co se týká pejsků je profík, já ho ale navštívila s morčátkem, bohužel katastrofa. Nepoznal přerostlé zadní stoličky. Kdybych nenavštívila jiného a ten včas neoperoval močák by mi umřel. Takže pro hlodavce nedoporučuji.
MT
S panem doktorem jsme velmi spokojeni. Máme k němu plnou důvěru. Kéž bychom takovou péči měli i u svého obvodního lékaře.
Iva
Velmi dobrý lékař, zkušený operatér,mohu jen doporučit.
Výborný diagnostik. Zachránil nám i našim známým nejednoho psa, kterého ostatní veterináři už odsuzovali ke smrti s tvrzením, že už se s tím nedá nic dělat.
Opravdu bych jej doporučila každému, kdo má vážněji nemocné zvíře. Stoprocentně mu věřím.