dasenkaa
Nejlaskavější, nejlepší, odborník na svém místě, radost k němu chodit, škoda, že už letos odešel na zasloužený odpočinek. Nevíme, co si bez něj počneme...
Alena Tomášková
Pan doktor je vynikající po odborné i lidské stránce, chodím k němu už spoustu let, a ze všech zubařů, které jsem poznala, je nejlepší.
julia.mrazkovanova
Navštěvuji ordinaci dr. Čolakova již řadu let a jsem velice spokojena. Nejvíce si cením odborného a lidského přístupu k pacientovi. Dnes jeho ordinaci navštěvujeme společně s manželem, kterému až doktor Čolakov pomohl ke kvalitní zubní náhradě, upevněné tzv. " Čolakovovou sponou " ( pracovní název používaný panem doktorem)
Júlia Mrázková
Miloš Maštalíř
Je to špičkový lékař, chodím k němu asi 28 roků, i když bydlím už jinde. Od něj jsem se naučil o zuby důkladně pečovat, dělal mi kompletní pevnou protézu předních zubů. Bylo to tak přesné, že po nasazení až do dneška (už je to asi 6 let) jsem nepocítil, že to nejsou moje vlastní zuby. Taky barevně perfektně přizpůsobené. Stačí, když pacient projeví o léčení svých zubů zájem, dostane mnoho přesných informací, taky vtipně komentovaných. Je škoda že už půjde do důchodu. Bude v Brně chybět. Miloš M.
Jsem velmi spokojen.
S panem doktorem jsem velmi spokojen.
Chodím k němu přes 10 let.
Např. trhání osmiček rychlé, bez problému.
Komunikace vynikající.
Škoda, že za pár let odejde do důchodu.
Tony B.
K panu doktoru jsem se dostal po známosti. Během těch asi 3 let, co k panu doktoru chodím, jsme vytrhli všechny osmičky. Z toho jedna byla drsná, kvůlu zánětu kosti. Musím všem jen doporučit pana Čolakova. Trhání rychlé, zhmoždění okolních tkání minimální.
Jako minus uvádím docela dlouhé čekací doby a taky se mi zdá, že pan doktor se už chystá na důchod a tak váznou nové technologie a postupy.
Dáša+Zdenek
Jeden z nejlepších zubařů pod sluncem, odborník na svém místě, příjemný, lidský, k němu je radost chodit, poradí, ošetří, provede jakýkoli zákrok bez bolesti, s úsměvem na tváři a to dokonce na Vaší tváři. Prostě jednička se vším všudy!!! Chodíme k němu přes 30 let, postupně se přidává celá moje rodina i s těmi nejmenšími, prostě pohoda, klídek, tabáček...děkujeme, takových lidí víc!!!
Monika Pellová
Dnes dopoledne mi pan doktor trhal osmičku. Naprosto precizně, lidsky a bez bolestně! Pan doktor je OPRAVDU POKAŽDÉ příjemný a vtipný. Když poslouchám story z ostatních ordinací, kde jsou lékaři arogantní a v podstatě je jako lidé, co trpí bolestí, nezajímáte, tak vím, že mám výjimečného lékaře. Zaráží mne, proč lidi, co sem píšou negativní příspěvky se nedokáží ani podepsat. K panu doktorovi už nechodí, tak oč tu jde...?
Pan doktor už není zdaleka tak precizní jako v minulých letech. Péče o pacienta se rapidně zhoršuje,jak ve kvalitě práce tak v přístupu k pacientům.Asi se pořád vyplatí udělat 10 bezproblémových zákroků než jeden komplikovaný udělat pořádně napoprvé?.............
Po dvou letech zklamaně odcházím, došla mi trpělivost a shovívavost,jeho odbytá péče mě stála mnoho bolestí.Skvěle trhá a dělá zubní náhrady,komplikované případy mají bohužel smůlu,není u něj ani snaha ani zájem o nové technologie.
J.Nekuda
Vynikající odborník.