Ordinace chirurgie
Bří Lužů 106, Uherský Brod

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Ordinace chirurgie Jiný

Bohužel, musím sdílet svou negativní zkušenost s doktorem Miroslavem Černým, který mi odstraňoval nehet. Celý zákrok byl velmi bolestivý a mám pocit, že doktor nezvládl ani základní postupy. Nejenže mě vůbec neinformoval o tom, co se bude dít, ale ani se nesnažil utišit mou bolest, když jsem několikrát řekla, že mě to bolí. Jeho přístup byl velmi necitlivý. Pan doktor arogantní. Určitě bych tohoto lékaře nikomu nedoporučila.

Umístění: Ordinace chirurgie Jiný

Pan doktor Černý nemá na uherskobrodsku konkurenci. Je bezpochyby tím nejšikovnějším, nejzkušenějším, nejpečlivějším, ale také tím nejvtipnějším chirurgem, se kterým jsem se setkala. Chodíme k němu celá rodina už roky a ani bychom dobrovolně nikam jinam nešli. Vždy byl milý a vstřícný, ochotný maximálně pomoci. A jeho práce je stoprocentní! Přeju mu hlavně pevné zdraví, aby mohl ještě dlouho ordinovat a zachraňovat lidem zdraví a život - ostatně tak, jak to dělá celý svůj život.

Umístění: Ordinace chirurgie Jiný

Doktor Černý je výborný chirurg, vždy mi pomohl vyřešit mé specifické zdravotní problémy. Díky Mirku a taky sestřičkám.

Umístění: Ordinace chirurgie dlouho se nehojící rána po kousnutí kocourem

Velmi profesionální přístup pana doktora Černého, kdy mi hodně pomohl, rány vyčistil (nehojily se již 6 týdnů) a tím umožnil rychlé dohojení ran. Pan doktor byl velmi příjemný, vysvětlil vše. Také sestřičky jsou velmi milé a přístupné, je zde příjemná rodinná atmosféra, což už dnes není nikdy vidět.

T

Děkuju panu doktorovi za to že na Brodsku někdo jako on je. Je příjemný, supr odborník narozdíl od těch dvou umělců na nové poliklinice. Mrzí mě jen jedna věc..že u vás pane doktore nefunguje možnost objednání - nebo dokonce online objednání. Jsem pracující a velmi bych ocenil kdybych nemusel čekat v ordinaci mezi třiceti důchodci půl dne. Ale jinak obrovský palec hore.

Prostě Nejlepší lékař ve všem! Sestřičky bezkonkurenční! Příjemné a kamarádské chování u všech značí výbornou profesionalitu. DĚKUJI

odborník na svém mistě kamarádský a hlavně rozumí pacientovi. chodím k němu rád protože vim že se mužu na něj spolehnout.

S panem doktorem Černým jsem velmi spokojena. Je to člověk na svém místě, který když mi dá nohu do sádry, dokáže to okořenit humorem. O jeho kvalitách svědčí také věčně plná čekárna. Vyplatí se, když si počkáte. Nesmím zapomenot na sestřiky, které jsou velice ochotné a hlavně na Vás nekřičí, jako se mi stalo jinde.
Dana

Je to nejlepší chirurg je velmi příjemný doporučuji ho všem a hlavně práci koná výborně !!!!!!!!!!!

E

PO DELŠÍ DOBĚ JSEM POTŘEBOVALA CHIRURGA. MUDR. MIROSLAV ČERNÝ SVÉ PRÁCI VELMI DOBŘE ROZUMÍ, JE LASKAVÝ, PŘÍJEMNÝ A LIDSKÝ. SE SESTŘIČKAMI TVOŘÍ VÝBORNÝ TÝM, KDE VLÁDNE POHODA A "DOMÁCÍ" ATMOSFÉRA, OKOŘENĚNÁ HUMOREM. EVA