Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Jana. S.
Mudr. Kubiska je super odborník, chodila jsem k němu ještě do Domažlic a teď do Kolovče, moc mne pomohl,na rozdíl od neurologa z Domažlic, který neudělá nic navíc. Od pana doktora jsem dostala doporučení k dalšímu super specialistovi Mudr. Beštovi do Klatov. Pracoviště v Kolovci, sestricka Kohoutová je anděl, moc všem děkuji.
MUDr. Kubiska je prostě výborný lékař a fyzioterapeut, s pozitivním přístupem k pacientovi. Mě osobně velice pomohl od nepříjemné bolesti v oblasti hrudní páteře jejím odblokováním Během dvou návštěv jsem byl bez bolestí a opět pohyblivý. Je vidět, že má dlouholetou praxi.
Ivca
Pan doktor Kubiska je jedním z nejlepších lékařů, který se nachází v "proslulé" Domažlické nemocnici. Jak svým přístupem, tak odborností mi již několikrát pomohl. Naprosto souhlasím s příspěvky uvedenými přede mnou.
Škoda, že takových není víc. Děkuji.
Jeden z nejlepších lékařů, jaké jsem kdy v životě potkala. Místo zcela neschopného a neodborného neurologa mě sám poslal na magnetickou rezonanci, místo neurologa určil diagnózu, která se potvrdila na vyšetření v Praze. Přitom nic z toho nebyla jeho povinnost. Mě s tím zachránil, protože do té doby jsem byla považována za simulanta a hypochondra, neurologem jsem byla označena psychiatrickou diagnózou. Vysvětlil mi můj úraz, zkrátka mě drží "nad vodou". Jsem mu vděčná. Děkuji.
bypol
jeden z nejlepších lékařu ktery dokáže svým přístupem k pacientovi pomoci nejen po odborne ale i duševni stránce. Myslím, že nepomohl jenm mně a me manželce ale spoustě dalších lidi v okresu Domažlice a zasluhuje uznání a velek poděkování..
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Domažlicích
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Domažlicích
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Domažlicích
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Domažlicích
- Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Domažlicích