Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Paní doktorka - na rozdíl od dvou předtím navštívených lékařů - můj problém řešila komplexně, pro vyšetření mi předepsala série rehabilitací, které problém vyřešily. Jiní doktoři problém řešili mastí a klidem :)
Paní doktorce Toppischové moc děkuji za profesionální přístup a pomoc.
Ivo Černohous
Když k ní poprvé příjdete máte pocit, že jste se dostali k nejlepšímu doktorovi v téhle republice, ale po čase zjistíte, že umí ordinovat jedno a to samé bez nějakého většího efektu.
Kubový L.
Znám p.doktorku Toppischovou 30 let,léčím se u ní a považuji ji za skvělou odbornici.Oceňuji jak se neustále vzdělává,snaží se absolvovovat všechny semináře,kde se školí moderní způsoby léčby.Také její vztah k pacientům je příkladny a i když má hodně pacientů tak jsem nezažil,že by někoho odmítla.Otevřená a srozumitelná komunikace s pacientem, objasňuje podstatu diagnozy a vysvětluje možný způsob léčby,její účinnost a zkouší všechny metody tak ,aby pacientovi účinně pomohla.K tomu patří případně i vhodné ortopedické pomůcky či další prostředky a je na pacientovi zda její doporučení vezme či odmítne.U složitých a těžkých případů neváhá konsultovat postup léčby s dalšími předními odborníky.
Pro mě je to nejlepší lékař k mé diagnóze. Vždy ochotná a vždy dobře diagnózu určí a hlavně její léčbu.
Lenka
S paní doktorkou jsem spokojená.Vždy mé mamince ochotně pomůže.
Karel Janota
paní doktorka nabízí starým bábnkám nejšpičkovější ortopedické vložky - tudíž jsou drahé
Kopecká
Absolutní specialista ve svém oboru. Odborné znalosti na nejvyšší úrovni, výborný přístup k pacientovi s jakým jsem se nesetkala. Škoda, že takového specialistu nemáme aspoň jednoho na každý okres. I přes velkou vzdálenost se mi snažila najít pomoc. Děkuji
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Ústí nad Orlicí
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ústí nad Orlicí
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ústí nad Orlicí
- Fyzioterapeuti s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ústí nad Orlicí
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ústí nad Orlicí