Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Lenka
S paní doktorkou jsem byla nucena setkat se dvakrát, kdy zastupovala moji lékařku.Dvakrát absolutně bez empatie a jakéhokoliv zájmu o pacienta.
Tuto lékařku opravdu NEDOPORUČUJI!
Heratrix
Na jednu stranu je paní doktorka svědomitá, hlídá doporučená vyšetření v rámci preventivních prohlídek, očkování atd., odešle ke specialistovi, dokonce v závažných případech i vyšetření sama objednala, ale na druhou stranu asi nějak tíhne k alergologii - mnohokrát když přijdu s nachlazením, virozou ale jednou i se zánětem průdušek, odesílá mě na alergo (tam si pak pochopitelně klepou na čelo). Dokonce v mé kartě stále vede jeden nahlášený nežádoucí účinek jistého léku jako alergii na něj (opět neprokázáno). Jsem u ní už dlouho, ale obávám se, že postupem času paní doktorka ztrácí na svém původně lidském přístupu.
Anna Čeňková
S paní doktorkou jsem dlouhodobě spokojená. Je to velmi precizní doktor, již mnohokrát mě uchránila před zbytečným užíváním abt. Zachránila mě také od zánětu ledvin, když mě odeslala hned na vyšetření do nemocnice, vždy doporučí skvělého specialistu. Za mě obrovská spokojenost.
reha-bor
S paní doktorkou jsem spokojen. Na rozdíl od nejmenovaného předchozího prakt. lékaře je svědomitá a člověk na správném místě. Doporučuji!
pacient
Doktorku Petrov rozhodně nemohu doporučit. Když jsem k ní přišel s angínou, řekla mi, že mám alergii a vytáhla ze šuplíku antialergika, které mi podstrčila, ať je beru. A to i přesto, že jsem jí mnohokrát zdůrazňoval, že na alergie netrpím a na alergologii jsem byl naposledy v 15 letech a testy byly negativní. Na alergie se mě ostatně ptá při každé návštěvě. Osobní přístup doktorky ani sestry se mi taky příliž nezamlouvá.
Lenka
K paní doktorce jsem přestoupila ihned po té. co musela kvůli věku přestoupit od pediatra. Paní doktorka je velice milá, vstřícná, pečlivá a patří mezi mé nejoblíbenější doktory.
Také bych ráda reagovala na názor p. V. Schneiderové. Paní doktorka je lékař, né sociální pracovník. Z toho důvodu Vám nemůže doporučit vhodnou domácí péči. Ať se Vaše přítelkyně obrátí na sociální pracovnici a ona ji jistě vhodnou domácí péči doporuči. To je to samý, jako kdybyste chtěla např. po psychologovi, aby Vám poradil s léčbou rakoviny. Ano sice spadá do "složky" pomáhajících profesí, dokonce i pracuje ve zdravotnictví, ale dobrou radu Vám stejnně nedá protože se na to nespecializuje.
LV
Dle mého názoru, měla paní doktorka vystudovat práva, nebo ekonomiku. Mé přítelkyni - dlouhodobě odkázané na cizí pomoc, odmítla doporučit domácí péči, s tím, že se má postarat rodina, anebo ať si platí nějakou soukromou, pojišťovnou nehrazenou službu. Přítelkyně nemá děti, pouze milujícího manžela, který sám trpí Parkinsonovou chorobou. Možná má paní doktorka profesionální přístup, ale mnohem více než lékařka, která složila Hippokratovu přísahu, je přisluhovačem pojišťovny. Přítelkyně ještě před rokem pracovala a zdravotní pojišťovně a státu odvedla dostatečnou částku, aby za ní dostala odpovídající péči. Nyní se tedy stará manžel a až nebude moci, zřejmě bude muset manželku umístit v nějakém zařízení, COŽ JE JISTĚ LEVNĚJŠÍ (myšleno ironicky). Já osobně doufám, že v této zemi nebudu muset umírat dlouho, odkázána na minimální důchod a lékaře tohoto druhu. V. Schneiderová
Navštěvuji paní doktorku dlouhá léta, ještě před tí, než se vdala a odešla na mateřskou dovolenou. Je velmi příjemná ke svým pacientům, nepodceňuje i sebemenší náznak onemocnění. Považuji ji za výborného odborníka a děkuji ji touto cestou za poskytovanou lékařskou péči.
Jiří Hruška
Opravdový profesionál- komplexní řešení problémů, příjemné vystupování- maximální spokojenost. Opravdu duporučuji.
Opravdu mohu doporučit,skvělý přístup,ochota a profesionalita.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze