Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Lenka
Nevím léčí mě na alergii ale sama mi neřekla na jakou ani mi krev nevzala prý na vše a nakonec mi nosní řekl jak se díval do papírů vidím že se léčíte na astma,tak teda na co se léčím vlastně fakt nevím připadám si jak pokusný králík
Veronika
Rozhodně nedoporučuji!! "Paní doktorka" absolutně neumí jednat s lidmi a je arogantní. Předepisuje léky, které nezabírají, napíše Vám do zprávy dávkování ze kterého těžko něco vyčtete a nakonec Vám v lékárně řeknou úplně něco jiného. Neprofesionál!
wickiletty@seznam.cz
skopírovala jsem předchozí názor,ale jsou to téměř moje slova.....na problém celoletního nachlazení-není to alergie-mi poradila vzít si o prášek na alergii navíc. "Paní doktorka se nezajímá o celkový stav. Léčí, ale už ji nezajímá, jestli pacient reaguje na její léčbu. Celkově nekomunikuje s pacientem, jenom si vás poslechne a myslí si své. Předepisuje léky, které evidentně nezabírají. Složitejší formou alergie se nezabývá se slovy: máte něco specifického. A už jste vyléčeni. Imunita to samé. Maximální nespokojenost :-("
Paní doktorka je skvělá, na rozdíl od jiných se zajímá o celkový stav, který poté řeší, nikoli jen o alergie a imunitu. Plus profesionální a vstřícné jednání ze strany její, tak i sestry. Doporučuji!
bubli
Velice příjemná lékařka i zdravotní sestra, výborná péče. Mohu jen doporučit.