Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
N. T.
Velmi nedoporučuji! Kdybych se řídila léčebným postupem paní doktorky, pravděpodobně bych přišla o miminko v pátém měsíci! Naštěstí mě zachránil zdravý rozum a porada s personálem v porodnici.
Pokud pacientku netrápí žádné závažné problémy, paní doktorka je usměvavá a velmi příjemná. Stejně tak se chovala i ke mně, než se mi v 21tt spustily kontrakce - bolesti v podbříšku, díky kterým jsem více jak týden probděla bolestí, která se mi přes noc navyšovala až začala vystřelovat do zad. Jako prvorodička jsem nedokázala posoudit, jak je situace vážná a vše konzultovala s paní gynekoložkou. Paní doktorka nejprve za diagnozu označila rostoucí vazy, po mém bolestivém týdnu (a třech návštěvách v její ordinaci) to pak přehodnotila, že by mohlo jít o něco vážnějšího. Naordinovala mi žádný stres, měsíc bez jakýchkoliv vycházek (toto domácí vězení mi nijak na psychice nepřidalo, ale budiž), mateřídouškový čaj (doporučuje se na konci těhotenství na podporu kontrakcí!) a třezalkový čaj na nervy (je toxický a v těhotenství se doporučuje jen ve výjimečných případech!) a hlavně ať s tou bolestí zad určitě chodím cvičit a domluvím se nejlépe ve své porodnici. Když jsem volala do porodnice na porodní oddělení a popsala jim svou bolest, která mě trápila, zděsili se, jak mi mohla v takovém stavu má gynekoložka doporučit cvičení, ještě k tomu v 21tt, kdy by miminko nebylo snadné zachránit. Řekli mi, že nikdo z jejich oddělení si nevezme na zodpovědnost, aby se mnou v tomto stavu cvičil. Vysvětlili mi, že pokud mě bolest zad a v kříži trápila jen při kontrakcích, neznamená to, že mám bolavá záda, ale byla to součást kontrakcí a moje gynekoložka mi to měla objasnit. Sama jsem se tedy rozhodla nepít doporučené čaje doktorky a na základě domluvy s porodnicí jsem začala striktně dodržovat absolutní klid a ležela. Do týdne se mi bolesti zmírnily až odezněly. Když jsem poté šla na kontrolu ke gynekoložce, sama se vyptala, zda cvičím na ty záda. Když jsem jí řekla, že mi to v porodnici v mém stavu nedoporučili, místo toho, aby se chytla za nos, doporučila mi, ať si cvičení domluvím jinde. Kdybych se řídila její radou, je velmi možné, že bych o miminko přišla.
Paní doktorka se dříve jmenovala Jatelová, dnes Charvátová. Dokud se mi neobjevil tento problém, chovala se ke mně hezky. Po tom, co ohrozila život mého miminka, se ke mně začala chovat velmi povýšeně a arogantně. Ať si na doktorku udělá každý názor sám, ale její přístup ke mně bych nepřála ani největšímu nepříteli.
Markéta
S paní doktorkou Jatelovou jsem nikdy neměla problém. Přijde mi velice milá a pečlivá. Vždy během těhotenství, ať jsem měla jakýkoli dotaz nebo problém, poradila po telefonu nebo řekla ať dorazím a zkontrolovala mne. Sestra na mně byla také vždy milá. Jediné mínus vidím v dlouhé čekací době, někdy dokonce i 45 minut, ačkoli jste objednané na určenou hodinu.
Gabriela
S paní doktorkou jsem velmi spokojena, je vždy milá a příjemná. Těhotenství pod její kontrolou proběhlo bez problémů, vždy ochotně a mile vše vysvětlila a poradila. Doporučuji všem kteří od lékařer očekávají nejen profesionalitu ale i lidský přístup.
rea.silvia18
Paní doktorku mám ráda a nedám na ni dopustit. Chodím k ní tři roky a teď v těhotenství se o mě velmi dobře stará. Vše včas vysvětlí. Poradí a provádí vyšetření velmi důkladně. Z jejího přístupu by si mohli vzít někteří lékaři jedině příklad. Nevím, kde jste tu vzali, že čekáte v čekárně dvě hodiny. To se mi tedy opravdu nikdy nestalo, rovněž sestra je velmi příjemná a umí uklidnit.
peace.H
S paní doktorkou jsem byla spokojená v rámci možností. Chodila jsem k ní přes dva roky, ale jen na preventivní prohlídky. Bohužel až při náhlém onemocnění jsem byla velmi překvapená z toho, komu jsem se svěřovala. Paní doktorka mě léčila na něco o čem sama neměla ani ponětí ( i mi to řekla ),i přesto mi nasadila antivirotika a po týdnu i antibiotika bez řádného vyšetření !!! Nemluvě o věčném čekání v čekárně! Po domluvě, že se nemusím objednávat a že mě vezmou hned, jsem stejně čekala přes dvě hodiny a to byla prázdná čekárna ! Jestli p. doktorka opět čekala na konec své pracovní doby aby mohla ošetřit neobjednané, tak by bylo dobré o tom ty pacienty informovat..Bohužel na to už jsem nemohla čekat,abych to zjistila.. .Sestřička na mě při tomto dotazu prskla a řekla, že ona to neovlivní, kdy mě paní doktorka přijme......Po 14 dnech se můj stav stále nelepšil, až jsem si musela najít jiného lékaře.Měla jsem silný zánět... Na takový přístup sestřičky a paní doktorky jako je v GYNMIRRO s.r.o. doufám, že už nikdy nenarazím.
Jane
Připojuji se k nespokojeným pacientkám. Byla jsem pacientka paní doktorky a nakonec lékařku změnila. Paní doktorka vůbec neléčila. Byla jsem před vánoci hospitalizována v nemocnici, odvezla mě záchranka tam mě dali do pořádku, když mě propustili, tak jsem se měla hlásit u paní doktorky, jak pokračovat dále, nejdříve jsem zavolala a sestra mi řekla, že můžu přijít hned bez objednání, ale čekala jsem půl hodiny než jsem přišla na řadu. Paní doktorka mi zase nabídla jenom prášky na přechod jako vždy (nabízela mi ty svoje přírodní), žádné vyšetření. Vždy mi řekla, že se to srovná samo, že to k přechodu patří, tak to tak dopadlo, že se to nesrovnalo.Po tom všem jsem si hned hledala jiného lékaře. Dcera taky od ní odešla, vůbec nám ani neudělala žádné vyšetření. Známá k ní taky chodila a když od ní odešla, našla si jiného lékaře a dnes čeká dvojčata. Chodím k jiné lékařce a to se nedá srovnat s paní doktorkou Jatelovou. U nové lékařky je úplně jiný přístup, udělala mi vyšetření, poradila co vše obnáší přechod, má zájem o pacienta. Jsem moc ráda, že jsem změnila lékaře. NEDOPORUČUJI!!!!!!
Jiří P.
Ze tří diagnóz paní doktorky se žádná nepotvrdila. Předepsaná antibiotika nebyla nutná ani by nevedla k uzdravení. Moje přítelkyně nakonec skončila v nemocnici, kde teprve proběhlo správné odiagnostikování a snadný operativní zákrok.
R. Němcová
K MUDr. Jatelové jsem chodila dva roky. Po celou dobu mě překvapovalo, že kdykoliv (velmi často) jsem měla vaginální zánět, nikdy mi neudělala stěr a rovnou předepsala antibiotické čípky. Od dubna letošního roku jsem měla veliké potíže s menstruačním cyklem, v červnu 12 mi odmítla lékařka udělat hormonální testy. K rozhodnutí najít si jiného gynekologa letos v září mě přinutila až následující zkušenost: v srpnu jsem opět dostala zánět, lékařka mi předepsala antibiotické čípky. Ty však nezabraly, k tomu se přidal velmi intenzivní pocit dráždivého močového měchýře + veliká bolest v pravém podbřišku. Lékařka mi udělala ultrazvuk a sdělila, že mám pravděpodobně zánět vaječníků. Upozorňuji, že mi nevzala ani krev ani žádný stěr. Předepsala mi antibiotika na polykání + další antibiotické čípky a napsala mi neschopenku. Po doužívání ATB - po deseti dnech - se však mé potíže stupňovaly. Poprosila jsem lékařku, ať mě pošle do nemocnice na pořádné vyšetření, moje sestra měla endometriozu apod. Lékařka mě označila za hypochondra, nemůže mě poslat jen tak do nemocnice, když nemám horečku. Vzala mi krev, výsledky za 3 dny. Dala mi další, a mnohem silnější, ATB na 7 dnů. Ještě jsem lékařce zkusila říci, aby mi udělala testy na různé bakterie, např. chlamydie, ureaplasmy apod., řekla mi však, že tato vyšetření mi dělala před rokem a půl. Opět jsem tedy šla domů s nepořízenou. Za 3 dny mě lékařka informovala, že krev je v pořádku, nemám tedy žádný akutní zánět. Mám dobrat ATB a hodně pít. Po doužívání jsem už měla veliké potíže s močovým měchýřem i s bolestí v břiše. Ještě k tomu jsem cítila, že nemám úplně vyléčen vaginální zánět. Toto jsem řekla lékařce, nepodívala se však do mě, zda zánět mám či nikoliv. Napsala zprávu pro urologa, v níž bylo, že jsem z gynekologického hlediska v pořádku. Na urologii však nebyly zjištěny žádné potíže. To už jsem byla opravdu ve velkém stresu, našla jsem si proto v tomto období (měsíc a půl od začátku mých srpnových potíží) nového gynekologa. Ten mi ihned udělal všechna možná i nemožná vyšetření (včetně např. hormonů na štítnou žlázu, krve, různých stěrů). V pochvě mi zjistil velmi častou bakterii E.Coli + nějaké další sreptokoky. Předepsal mi tedy konečně ty správné antibiotické čípky. Břicho a moč. měchýř mě však stále trápily, proto mě nový gynekolog objednal do nemocnice na laparoskopii, kde mi byla následně diagnostikována endometrioza a srůsty.
V 3-týdenní pracovní neschopnosti od doktorky Jatelové jsem tedy byla zcela zbytečně, ani nemluvím o množství antibiotik (preorálních i čípků), které jsem také užívala zbytečně.
Po této hrozné zkušenosti chci na mudr. jatelovou podat stížnost k Lékařské komoře a pevně doufám, že se tímto případem bude zabývat.
Mimo jiné - s pacientem jedná tato lékařka často "zvrchu", nerespektuje názory a přání pacientů. Dává nevyžádané rady, které jsou ve své podstatě k ničemu. Problémy často bagatelizuje. Evidentně má potíže s pojišťovnami/financemi, proto je jí zatěžko dělat různá vyšetření, na která má pacient jednoznačně nárok. Tím spíš, když si hradí roční poplatek. Co dodat - SILNĚ NEDOPORUČUJI !!!
host
Neosobní, nadřazený přístup. Měla jsem dojem, že mě lékařka přehlíží a nemá zájem podat jakékoliv informace, když jsem se na něco dotazovala. Neprofesionální poznámky, až ponižující. Lékař jejího oboru by měl respektovat rozhodnutí, která se týkají vyšetření v těhotenství. Setkala jsem se s opakem, kdy jasně dávala svým arogantním přístupem najevo svoji nevoli. Nemohu ji doporučit, sama jsem musela asi v půlce gravidity změnit lékaře.
Iwa Frank
K paní doktorce jsem chodila před několika lety a jsem velmi ráda, že už k ní nechodím. Její přístup byl opravdu příšerný. Nepříjemná, povýšená, člověk od ní odcházel jak po výprasku. Když jsem k ní přišla poprvé, tak se do mě dost nevybíravě navážela, že jsem si mohla s pohlavním stykem ještě pár let počkat (samozřejmě jsem již nebyla "pod zákonem"). Prostě hrůza. NEDOPORUČUJI.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze