Psychoterapie, koučink, poradenství
Třída Palackého 69/11, Kyjov

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Ostatní služby

Třída Palackého 69/11, Kyjov

Psychoterapie, koučink, poradenství

Před deseti lety jsem absolvovala koučovací výcvik a začala pracovat s lidmi. Při konzultacích jsem občas narážela na témata, se kterými jsem jako kouč nemohla klientům pomoci. Rozhodla jsem se proto v roce 2016 nastoupit do pětiletého systemického psychoterapeutického výcviku „Umění terapie“. Tento výcvik je schválen jako součást kvalifikační průpravy pro výkon psychoterapie ve zdravotnictví.
Už během výcviku jsem budovala svou psychoterapeutickou praxi. Pracuji pod supervizí. Mám za sebou řadu náslechů na pracovištích klinické psychologie v Brně. Nejčastěji pracuji s adolescenty a dospělými.
Jsem v preventivním programu VZP a Průmyslové zdravotní pojišťovny. Klienti těchto pojišťoven mají nárok na přípěvek ve výši 500,-Kč na konzultaci.

Umístění: Psychoterapie, koučink, poradenství Konzultace online

Chci pochválit paní doktorku za její profesionální přístup. Mám za sebou online konzultace a po nějakém času musím opravdu uznat, že my tato forma vyhovuje a velmi pomohla. Doporučuji!

N
Umístění: jiné místo Jiný

Profesionál na svém místě. Spolupracujeme v rámci firemního prostředí a můžeme paní doktorku vřele doporučit.

Umístění: Psychoterapie, koučink, poradenství on-line konzultace

Paní doktorka je nesmírně empatická. I když se bavíme o nepříjemných věcech, je velmi citlivá. Nebojím se, že mě bude hodnotit a to mi umožňuje mluvit i o tom, co bych nikomu jinému neřekla. Po návštěvách u ní se mi vždy velmi uleví. Vřele doporučuji!

Umístění: jiné místo Jiný

Paní Miluše je opravdu člověk na svém místě. Dokáže pomoci v hledání různých způsobů řešení problémů a to nejen v pracovní, ale i osobní a vztahové sféře života. Vřele doporučuji. Neváhejte se na ni s čímkoliv obrátit.

I
Umístění: Psychoterapie, koučink, poradenství individuální psychoterapie

Paní doktorka mi moc pomohla při řešení mých problémů. Je profesionál s velkou empatií a zkušenostmi. Rozhodně doporučuji.