Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Psychoterapie
Třída Palackého 69/11, Kyjov
Psychoterapie, koučink, poradenství
Už během výcviku jsem budovala svou psychoterapeutickou praxi. Pracuji pod supervizí. Mám za sebou řadu náslechů na pracovištích klinické psychologie v Brně. Nejčastěji pracuji s adolescenty a dospělými.
Jsem v preventivním programu VZP a Průmyslové zdravotní pojišťovny. Klienti těchto pojišťoven mají nárok na přípěvek ve výši 500,-Kč na konzultaci.
Vašek N.
Chci pochválit paní doktorku za její profesionální přístup. Mám za sebou online konzultace a po nějakém času musím opravdu uznat, že my tato forma vyhovuje a velmi pomohla. Doporučuji!
NH
Profesionál na svém místě. Spolupracujeme v rámci firemního prostředí a můžeme paní doktorku vřele doporučit.
PS
Paní doktorka je nesmírně empatická. I když se bavíme o nepříjemných věcech, je velmi citlivá. Nebojím se, že mě bude hodnotit a to mi umožňuje mluvit i o tom, co bych nikomu jinému neřekla. Po návštěvách u ní se mi vždy velmi uleví. Vřele doporučuji!
Andrea
Paní Miluše je opravdu člověk na svém místě. Dokáže pomoci v hledání různých způsobů řešení problémů a to nejen v pracovní, ale i osobní a vztahové sféře života. Vřele doporučuji. Neváhejte se na ni s čímkoliv obrátit.
IP
Paní doktorka mi moc pomohla při řešení mých problémů. Je profesionál s velkou empatií a zkušenostmi. Rozhodně doporučuji.