Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
klara.80
Já osobně nedoporučuji. Neosvědčila se nám, takže jezdíme raději do vzdálenějšího Nového města na Mor.
hana
Paní doktorka je moc příjemná a má krásný přístup k dětem a rodičům,znám jí už roky a můžu opravdu doporučit ,moje dcera k ní chodí s vnoučátkama a je to máma a lékařka jak má být ,jestli jí někdo špiní tak většinou ti co by jse měli nad sebou zamyslet,paní doktorkou máme vás moc rádi a děkuji za moje vnoučátka vždy když přijdeme za váma tak víme ,že je léčba tak jak má být jěště jednou dík a lidi jsou zlí a závidí
maminka
Mam dvě děti,a sama jsem jako ditě k paní doktorce také chodila. Nemohu si stěžovat. Je milá, důsledná a snaží se vždy pomoci. Neodmítne když volám s problémem na mobil nebo domů. Neměla jsem žádný problém. Kdyby byla tak špatna jak někteří píší asi by neměla neustále nacpanou čekárnu, zatimco ostatní zejí prázdnotou.
kolega
Vážená paní doktorko, ATB jen u imunokompromitovaných, pacientů se srdečními chlopněmi, s hemolytickou anémií, jen u systémové reakce.
Jana
Nerozpoznala diagnozu a tak nám způsobila velké problémy. Nedoporučuji.
Každý má právo na svůj názor a naštěstí i možnost, vybrat si jiného lékaře, když není spokojen. Já osobně jsem s paní doktorkou velmi spokojená jak po stránce odborné, tak po stránce lidské. Přestěhovala jsem se do velkého města, a mohu pouze konstatovat, že jsem zatím nenašla pediatra jí rovného.
Paní doktorko, moc Vám děkujeme za péči, kterou jste věnovala našim dětem, a to i ve svém volném čase. Nenechte se odradit a buďte stále tak příjemná, ochotná a šikovná jako Vás známe my!
Hodná, ale léčí špatně, nedoporučuji.
Velice schopná a lidská
Paní doktorka se zprvu zdála dobrá, ovšem velmi mě zklamala. V jisté situaci se ukázala jako velmi tvrdá a dokonce bezohledná, necitlivá k dítěti. Byla jsem tím velmi překvapena. Takže určitě nedoporučuji.
jsem s paní doktorkou maximálně spokojena, vždy nám vyšla vstříc, i když nejsme žádné "dobré známé" jak uvádí v diskusi jeden hodnotící, nabídla mi, abych jí v případě potřeby zavolala domů klidně i o víkendu. když byl syn malý a dostavily se akutní zdravotní potíže, přijela svým autem k nám domů. který jiný pediatr by tohle udělal?
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Bystřici nad Pernštejnem
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Bystřici nad Pernštejnem
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Bystřici nad Pernštejnem
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Bystřici nad Pernštejnem