veronika
Paní doktorka je vždy milá, příjemná. Začala jsem k ní chodit asi před 6ti lety a svého rozhodnutí nelituji. Dala mi do pořádku kompletně všechno, co předchozí moji zubaři zanedbali (a že toho bylo)... Jednoznačně doporučuji, se setřičkou sehraný pár! :-)
JM
Velmi kvalitní paní doktorka, která má opravdu zájem o zdraví pacienta. Navíc je vtipná, komunikativní a má skvělou sestřičku.
Rozhodně doporučuji, velmi zkušená, má trpělivost i s takovýmy Martin"zlobivými " pacienty, výborná komunikace!
Černí
Paní doktorka Procházková je vtřícná, zručná, zodpovědná a zkušená stomatoložka. Chodíme k ní s celou rodinou a bohatě se nám to vyplácí. Ošetření je kvalitní, atmosféra v ordinaci i díky sestřičce příjemná, komunikace s paní doktorkou výborná. A jak už bylo zmíněno v jednom z dřívějších hodnocení, čekací doba prakticky žádná. Za jiného stomatologa bychom ji nevyměnili, jsme rádi, že můžeme být v její péči.
janča
Pečlivá a citlivá paní doktorka. Když jsem k ní přestoupila, uvedla moje staré plomby a celkově zuby do parádního stavu. Navíc velké plus je, že bere pacienty skutečně v čas na který si vás objedná. Nečekáte déle než pět minut.
vojtěch
Paní doktorka mi uvedla ústa do použitelného stavu poté, co jsem 14 let nenavštívil stomatologa a požíral tuny sladkostí. Z její strany to vyžadovalo nesmírné množství trpělivosti a patrně i osobní odvahy. Vřele doporučuji.
:-)
Pečlivá profesionálka, příjemná nejen ona sama, ale i sestřička. Z ordinace vždy vycházím s dobrou náladou ať dělá co dělá :-))
velice pečlivá,ochotná a vynikající odborník na svém místě.Ošetřuje celou moji rodinu a doporučuji její péči všem.
TRN Josef
Vynikající,ochotná a velice příjemná lékařka.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci