MUDr. Miluše Ondrášková

Praktický lékař Více

Šternberk 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Komenského 2, Šternberk 78501

• Výborná paní doktorka, skvělá sestřička - obě dvě jsou velmi milé a vstřícné - člověk se tam cítí v pohodě, uvolněně, s dcerkou ji máme moc rády.

nejlepší praktická lékařka ve Šternberku......chodí k ní celá naše rodina a maximální spokojenost :-)

PANÍ MUDR. ONDRÁŠKOVÁ VELMI VSTŘÍCNÁ, MILÁ VČ. ZDRAV.SESTRY, ROZUMÍ SVÉ PROFESI, CENÍM SI JI JAKO ČLOVĚKA I JAKO LÉKAŘE, POKUD SI NENÍ JISTÁ S DIAGNOZOU, KONZULTUJE S ODBORNÍKY. VÍCE TAKOVÝCH PRAKTICKÝCH LÉKAŘŮ. !!!

• V

Skvělá lékařka s lidským přístupem k pacientovi.

Maximální ochota vyjít vstříc. Rozpoznala u mne vážnou nemoc a díky tomu jsem ještě tady.

• F

My, pacienti jí nejsme lhostejní....

• O

Pani dr.Ondraskova je velice vyborna pecliva mila pani doktorka.mam ji velice rada.

Paní doktorka je opravdu paní doktorka vždycky umí pomoci i nad rámec jejich povinností, jsme v její péči celá rodina už přes 20 let a nestalo se nám ,že by nás odbyla.Kéž by takových lékařů bylo víc.

• Jsem v její péči více než dvacetpět let a mohu potvrdit,že její přístup k pacientovi je příkladný.Oceňuji hlavně její odbornou úroveň,pečlivost a důslednost a s tím spojenou výbornou komunikaci s pacientem.

• příjemná,pracovitá, snaží se nemocnému pomoc nejen v rámci svých povinností