František Novotný
S paní MUDr.Miluší Jirkovskou jsem spokojen...Jsme jenom lidé....Je snaživá a snaží se vést dialog a jednat s Patientem i přes všechny nedorozumění....To se musí ocenit....Sestřička je vynikající a její strategie udržovat vše v rovnováze .....Vše se nechá rozumně vysvětlit ........Stomatologie s úsměvem...... Děkuji Váš František Novotný
U paní doktorky jsem byla dnes na doporučení kolegy. Nesouhlasím se zde uvedeným názozerm, že v případě akutní nouze je paní doktorka neochotná. Právě naopak - otekla mi dnes do rána půlka obličeje a "zub moudrosti" se po letech opět rozhodl, že o kousek poporoste. Sice poněkud nemoudrým - bolestivým a zánětlivým způsobem- ale co už nadělám ... Paní doktorka i sestřička se mne ochotně ujaly,ačkoliv jsem nebyla jejich pacientka. Doporučily další léčebný postup a samotný léčebný zákrok se paní doktorka snažila vést maximálně šetrně a zároveň efektivně a účinně. Děkuji tímto za ochotu a profesionální i lidský přístup. Jitka Kolářová
Paní doktorka je příjemná,poradí a sestřička, která u ní pracuje je též dobrá.
Nada
K paní doktorce chodíme celá rodina. Je velmi příjemná, jemná, cítí s pacienty. Mohu jen doporučit.
S pani doktorkou jsem maximálně spokojená:)