MUDr. Miluše Adamcová

Zubař Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

K paní doktorce Adamcové chodí celá naše rodina již mnoho let. Všichni jsme s ní naprosto spokojeni. Všechny zákroky patřičně vysvětlí, je velmi ochotná, milá a příjemná. Všem jí vřele doporučuji. Je to opravdový "profík" ! Také nechápu, jak může mít pouhých 40% ?!!! Dávám 99% !

Jestli má paní doktorka Adamcová 33%, pak bych chtěla vidět, jak vypadá 100. Já jsem teda maximálně spokojená, po první návštěvě jsem měla podezření, zda mi nevrtala zbytečně, po předhozích špatných zkušenostech se zubaři. Teď už věřím, že na tuto paní zubařku se můžu spolehnout a doufám, že ani časem názor nezměním.
Samozřejmě, každý má své mouchy, ale tak 80% bych dala bez váhání.

Tak k paní doktorce jsem přešla od doktorky Pavlíkové z Bezna... s jejíž péčí jsem nebyla spokojena, zuby a plomby naprostá katastrofa. Tahle paní doktorka mi dala zuby dopořádku během roku a půl, jsem ji opravdu vděčná. Postupně k ní přechází celá má rodina. Je pečlivá, trpělivá a hodná.Gernatova

Dne 19.1.2009 jsem zde napsala hodnocení paní doktorky:
K paní doktorce Adamcové chodím již několik let a jsem s ní velice spokojena. Chodí k ní i můj manžel a dcera a rovněž jsou velmi spokojeni.

Následně byl k mému hodnocení od někoho napsán komentář /19.8.2009/, příliš nechvalný, ale s tímto já nemám nic společného. Patrně si někdo spletl paní zubařku MUDr.Adamcovou s nějakou jinou.

Proto chci ještě jednou projevit svůj názor: s paní doktorkou Adamcovou jsme spokojeni celá rodina, velmi ochotná, vždy nám pomůže s našimi zubními problémy k naší plné spokojenosti.
Kateřina Dufková

K.Dufková -
Tak opravdu nechápu, jak k ní může chodit Váš manžel,
když se jedná o dorostovou lékařku,
která u které má nejstarší pacient 19let.

Ale proč ne.

Podle mě je taková průměrná.
Spíše než o to,
co Vám je,