Plánická 53/I, Klatovy
Hledejte v názorech
Pacientka
S paní doktorkou mám z dřívějška dobrou zkušenost, je příjemná a empatická. Špatnou zkušenost mám ale bohužel s její sestrou. Potřebovala jsem poradit s problémem a chtěla se telefonicky objednat. Sestra byla tak nepříjemná a ironická, když jsem nemohla odsouhlasit hned první nabízený termín, že jsem to vzdala a raději zkusím štěstí jinde. Snad jen špatný den, to se může stát každému..., mě to ale odradilo. Nechci uškodit paní doktorce, proto i přes tento zážitek s její sestrou dávám 5 hvězdiček.
S.K.
Paní doktorka milá, vyslechla potíže. Ovšem přístup"držte dítě násilím, jinak nevyšetřuju", se mi moc nelíbí. Chápu že má své zkušenosti s dětskými pacienty, ale někdy by možná pomohlo více času, trpělivosti a empatie. Díky jejímu přístupu se obyčejné kouknutí do uší neobešlo bez strachu a pláče.
Výborná doktorka, pomůže, poradí a hlavně je na lidi milá.
jenn
Velice příjemná lékařka, odbornice, vše srozumitelné vysvětlí, pomohla od dlouhobých problémů mně i mamince, vřele doporučujeme
frézka
Věnuji se zpěvu a při jkémkoliv problému chodím za paní doktorkou jakožto výorným foniatrem. Velmi mi několikrát pomohla. Je velmi přátelská a profesionální.
kvaska
Paní doktorku vřele doporučuji je ochotná báječná a velmi profesionální přístup.Hodně nám pomáhá a za to děkuji a vřele doporučuji