Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
PhDr. S. Kroča
Už léta chodím k MUDr. Moravcové se všemi otorhinolaryngologickými potížemi, které vždy pohotově řeší. Je VELMI pečlivá a svědomitá a nikdy nezanedbává maličkosti, nýbrž je právě včas řeší, aby se nerozrostly v něco vážnějšího. Pokud hledáte dobrého lékaře pro sebe a své blízké, mohu jen doporučit. Škoda, že těch "hvězdiček" je pouze 5, já bych jí dala 10.
Paní doktorka je opravdu milá a dcera se jí vůbec nebojí. Moc nám pomohla s ouškama
Milá, hodná, laskavá prostě super lékařka
Olga
Rovněž mohu potvrdit velmi milý přístup k dětem, jak paní doktorky tak i její sestřičky.
Vždy nás berou bez objednání přednostně a jejich péči 100% důvěřuji.
Veronika
Super doktorka :o)
Koubková
Paní doktorka Moravcová je člověk na svém místě, velmi pomohla mému synovi s chronickým zánětem středouší a dokonce k ní chodil rád!!!! Při jeho panické hrůze je to co říct, protože k jiným doktorům ho ještě dnes v 8 letech taháme smykem. Stejný dojem máme i z dr.Valvodové, která se s pí dr.Moravcovou střídá v ordinaci, občas jí zastupovala a byla také perfektní. Obě mohu jen jen doporučit!
Procházková Lucie a Jeníček
Paní doktorka je velmi milá, skvěle se věnovala mému synovi. Je velmi jemná, umí to s dětmi. A to s mým Jendou už je co říci, hihi.
Moc děkuji kamarádce Pavle Válové, že nám ji doporučila.
Klára
Vřele doporučuji všem lidem, bez ohledu na věk! Paní doktorka je velmi šikovná! :-)
Skvělá doktorka, umí poradit a věnuje dostatečnou péči i dlouhodobějším problémům, mám pocit, že se mi dostává kvalitní péče a vždy jsou uskutečněna všechna potřebná vyšetření.
Petra
Paní doktorka je velmi milá, ochotná a umí to s dětmi. Vřele doporučuji.
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze