Sam. ord. lékaře spec. - oční
Blanická 163/5, Trutnov

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

R

Mě paní doktorka "léčila" už od dětství. Šilhala jsem.. V šesti letech mi operovala pravé oko, nechtěla operovat obě najednou - nevím proč. Ale k operaci nedošlo ani později. V sedmnácti letech už jsme to s rodičli nevydrželi a jeli na soukromou oční kliniku do HK. Tam mi ale řekli, že už je na operaci pozdě, že se to mělo řešit v dětství a že bych teď po operaci viděla dvojitě. Takže stále šilhám...
A ještě poznámka: když jsem asi ve 20ti letech přišla k paní doktorce, ptala se mě, co tam chci a já na to, že preventivní prohlídku. Dívala se na mě jak na blázna. Já si do té doby myslela, že se má chodit na preventivky, ale asi ne...

Paní doktorku znám již dlouho a jsem s ní maximálně spokojena a i celá má rodina

Nedoporučuji, lékař který při potížích neudělá základní vyšetření by se měl poohlídnout po jiné práci, když oční specialista zanedbá glaukom, který lze velmi jednoduše diagnostikovat měli by se před ním mít pacienti na pozoru.

Paní doktorka Kutíková je velice příjemná a sestra taky,vyšetří oči-dioptrie sedí ne jako v nemocnici dají slabší aby si oči zvykly a pak jen bolí hlava.

mohu jen doporučit, ochotný přístup, vše vysvětlí a poradí

K paní Kutíkové chodím již několik let Je to lékařka na svém místě.Spolu se zdravotní sestru jsou dobrý tým.