Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
kristyna29.1.2001
pan doktor je zlatíčko nemam ani jizvu a ta sestřička seuper rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eva
Byla jsem na operaci horních očních víček. Pan doktor provedl zákrok profesionálně, neměla jsem žádné pooperační potíže, pouze lehké otoky. Jsem velice spokojená. Zdravotní sestra pana doktora byla velice příjemná. Takové plastické operace, nemusí být prováděny na velkých klinikách, záleží na tom, který doktor drží skalpel v ruce :-)
Pavla F.
Pan doktor je výborný chirurg. Odstraňoval mat. znamínko - perfektní práce. I jeho přístup je na 1.
laco déči
Pan doktor je vynikající. Jako člověk i jako doktor. Pane doktore, děkuji Vám i sestřičce!
Výborny, zručny, ochotný.
Výborný chirurg
Pan doktor Votruba je naprosto precizní chirurg. Kdykoliv jsem k němu šel s problémem, hrozně jsem se bál. Jeho přístup mně vždycky uklidnil, nic nebolelo a než jsem se vůbec stačil rozkoukat, bylo hotovo.
Jako největší kumšt pana Votruby opravdu hodnotím práci bez následných jizev!
Šištíková Jana
Pan doktor velice seriozní, sikovný a ochotný. Odstranil mi pihy a nemám vidět žádnou jizvu.Jsem velice spokojená.Doporučuji.
Gábina z Tábora
Pan doktor, je odborník na svém místě.Jeho vynikájící práce zbavila mého syna problému se zarůstáním nehtu u palce na noze.
Pana doktora doplňuje i velice příjemná sestřička.
luk
pohodovej lekar