Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Pavel Himmel
Byl jsem u pana doktora Šrámka na operaci žlučníku.Jeho přístup jak předoperačni tak pooperační byl na profesionalni i lidské vysoké úrovni. Tímto s úctou děkuji.Pavel Himmel.
O.Z.
Maminka ležela v nemocnici na chirurgii v pokoji, který měl v péči pan doktor Šrámek. I když ji neoperoval, před i po operaci velmi pečlivě sledoval její zdravotní stav. Opravdu pečlivý a profesionální přístup. Děkujeme. O.Z.
pacient
Jedna návštěva v ambulantní ordinaci a následný šok. S ničím podobným jsem se již dlouho nesetkal. Arogance, nechuť, pohrdavý přístup k pacientovi. Zpochybňuje práci jiných lékařů, což není profesionální. Technickou odbornost jsem neměl možnost posoudit, ale pokud je dobrá tak svým chováním se degraduje velmi nízko.
Adam P.
Pan doktor se zachoval velmi necitlivě a pohrdavě, když rizikově těhotnou ženu s nebezpečnou komplikací a s žádostí konciliárního vyšetření od pečujícího gynekologa MUDr. Šrámek místo věcného (když už ne vstřícného) přístupu (sdělení svého profesionálního názoru na problematiku dle požadavku jeho kolegy v žádosti na konciliární vyšetření) ženu častoval vyhubováním, zesměšnil a znevážil to, že žena má dlouhodobě časté bolesti a nesmí a nemůže vykonávat téměř žádnou fyzickou aktivitu.
NoName
Skvělý a ochotný lékař, který má profesionální a svědomitý přístup.
Podle mého názoru je MUDr. Šrámek skvělý lékař. Jeho přístup k pacientům je profesionální a laskavý. Je to jeden z mála lékařů, kteří s vámi MLUVÍ před i po operaci. Tímto mu moc děkuji za provedení operace žlučníku a následnou péči. Více takových lékařů!!!Eva R, Kladno.
Mgr.Jaroslava Šindelková
Děkuji za perfektně profesionálně provedenou operaci střev,která mi byla provedena dne 21.4.08.Nyní se cítím velmi dobře.Péči pana doktora vřele doporučuji.
S díky Mgr.Jaroslava Šindelková.