Revoluční 1128, Jičín
Masarykovo náměstí 323, Nová Paka
Lidické náměstí 577, Jičín
Příjemný milý vše vysvetlí. Je to člověk na svém místě.
Káťa Krausová
K panu doktorovi chodím už patnáct let. Je to nejlepší gynekolog, kterého jsem kdy měla a znám. Doporučuji s pěti vykřičníky. Bude na vás vždy milý, ochotný, se vším poradí, pečlivý, citlivý, vtipný .
Nikola
S MUDr. Skřivánkem mám jen velmi špatnou zkušenost. Když jsem za ním přišla zoufalá, že na mém pracovišti se objevila vysoce nakažlivá choroba, která způsobuje potraty či různé deformace plodu (byla jsem v 8.tt), s úsměvem na tváři (ten mu opravdu upřít nemohu) mi řekl, že "to mám blbý". Následovala obsáhlá přednáška o tom, jak před sto lety ženy porodily 10 dětí, pár z nich zemřelo a nikomu to nevadilo. Takže jestli to prý chytnu, tak potratím, ale "to se přeci stává".
Jeho slova bych rozhodně nečekala od gynekologa, vysokoškolsky vzdělaného člověka, který by měl být zároveň i humanistou. Opravdu nikdy více!
Pan doktor je báječný, je ohleduplný a pečlivý. Chodím k němu již 13 rok a opravdu bych neměnila.
Je arogantní, nepříjemný a není ochotný srozumitelně podat informace o Vašem stavu, když Vám řekne, ať si zavoláte o výsledky nějakého vyšetření
Velmi všem ženám,dámám mladým slečnám doporučuji.Nádherné prostředí,super doktor Skřivánek ,který poradí,všechno vysvětlí,je vtipný,rozhodně se u něj pacientka nemusí bát..se stresem nová pacientka přichází a s úsměvem odchází.Co se týče sestřiček jde vidět ,že jsou velmi zaměstnané,zatížené tolika pacienty ,které tam chodí a i přes to všechno jsou velmi příjemné a hodné.Co se čekací doby týče si myslím v pohodě.Všude se čeká i u zubaře u semaforu.Déle jak 10 min to není..takže žádná hrůza milé dámy,vřele doporučuji!!
Pan Skřivánek je velmi profesionální - jinak nepříjemnou a choulostivou situaci umí nadlehčit. Projevuje zájem o vaše potíže a vůbec se pak nestydíte svěřit s problémy. Užila jsem si dost trapasů, ale v této ordinaci se více nasměju a nemám z gyndy žádná traumata jako hodně mých kamarádek;) Doporučuju všem:))
na vse rika to same,prijdte za pul roku,budou vysledky,tak se nelecite a pak vam jiny lekar zjisti ,ze mate neplodnost k vuli zanedbani lek.pece.
nemužu si stěžovat ochotny a dobře poradí...
Nejlepší doktor v Jičíně, skvělý smysl pro humor a úžasné odborné znalosti, vše krásně vysvětlí, moderně vybavená ordinace. Doporučuju!