Veterina na Višňovce
Pichlova 1338, Pardubice V , Pardubice

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Veterina na Višňovce Jiný

Pan doktor a sestřička jsou velice empatičtí. Již jsem zde byl několikrát a vždy pan doktor pomohl a vše předem vysvětlil. Při rezervaci vyšetření na konkrétní čas není zvíře stresováno dlouhým čekáním v čekárně. Minimalizuje se kontakt s ostatními zvířaty ( např. pes a kočka ). Velice doporučuji.

Umístění: Veterina na Višňovce Jiný

Chtěla bych každému doporučit tuto ordinaci, pana doktora i sestřičku. My jsme absolvovali tu nejhorší návštěvu, kterou majitel mazlíčka může zažít a bohužel už nebylo jiné cesty. Ovšem i přes smutnou návštěvu musím vyzdvihnout profesionální a zároveň velmi empatický přístup všech. Vysvětlení a doporučení ve všech detailech a rychlou pomoc a přijetí. Tímto celé ordinaci děkuji, za pomoc, ulehčení situace a doufám, že se budu moct brzy jako klient vrátit.

Umístění: Veterina na Višňovce Jiný

Pan doktor se krásně postaral o moje starší feny Yorkšíra. Vždy s rozumem vysvětlil, dal možnost výběru. Ať je to řešení od střevních potíží až po náročnou operaci jako trhání zubů, kastrace, nebo odstranění žlázy. Cena všech výkonů byla rozumná a jako bonus má v ordinaci velmi milou sestřičku.

Umístění: Veterina na Višňovce Alergie, zvýšené jaterní enzymy, úrazy aj.

Milý a pečlivý lékař, který pomohl našemu pejskovi od projevů alergie a souvisejících potíží. Dobře poradí i po telefonu. Výborně a nákladně vybavená ordinace, výsledky vyšetření do několika desítek minut.