Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
P.K.
U pana doktora jsem byl poprvé a rozhodně ne naposled.
V poslední době se mi zhoršuje zrak, pan doktor nejenže odhalil příčinu, vše mi srozumitelně vysvětlil, ale také mě protáhnul k optometristovi, který mi udělal, brýle a já snad poprvé za posledních 10 let vidím ostře na vše, co potřebuji.
Překvapila mě krátká objednací doba, ale to prý se bude zhoršovat, protože ordinace je celkem nová a pacientů přibývá. Nenapadá mě nic, co by mi vadilo, takž doporučuji.
Smirnova Irina
Hrozný přístup. Nekvalitní jednání. Divné chování. Vyšetřována byla maminka jsem byla jako doprovod s 18 měsíčním dítětem. Dítě začalo trošku plakat a doktor mi řekl bud já jdu pryč z ordinaci nebo odejde on. Jsem byla docela překvapena a on vyskočil z místnosti :D pak po 20 vteřinách se vrátil a ptal se mi jestli jsem si ho neporozuměla. Říkám snažím si to narovnat a dítě už bylo v pohodě. Rozhodně nedoporučuji.
PP
Přišla jsem s bolestí v oku. Pan doktor se choval neprofesionálně. Zesměšňoval můj postup léčby a sdělil mi, že jsem měla jít na ambulanci. Jako laik jsem to nemohla vědět. Jeho komunikace byla absolutně arogantní. Zesměšňoval mě jako člověka. Tento doktor by neměl takto komunikovat s pacienty. Je to ostuda pro nemocnici.
J. F.
Velice arogantní pán, který měl po celou dobu prohlídky urážlivé poznámky. Žádné vysvětlení, Hodně jsem se musel držet, abych nevybouchnul. Nedoporučuji. Nakonec jsem šel do jiné ordinace.
H.K.
Pan doktor mi nic pořádně nevysvětlil, měření zraku proběhlo velmi rychle a protože jsem nebyl s výsledkem spokojený, došel jsem si na další měření ještě jinam do optiky. Tam mi naměřili úplně jiné hodnoty dioptrií a výsledek je o mnoho lepší. Pan doktor se navíc během celého vyšetření choval arogantně a nepříjemně. K němu já už znovu rozhodně nepůjdu.
rusalka
Tento doktor me velice zklamal. Tak neprijemneho doktora jsem jeste nevidela, chova se arogantne, ma nemistne poznamky a nic nevysvetli. Sestricka take dokaze byt dost neprijemna a neochotna, i kdyz se casto snazi o profesionalni usmev. Vetsinou se tam musi zbytecne dlouho cekat, i kdyz je v cekarne malo lidi a slo by to rychleji, kdyby se chtelo.. Jednu hvezdicku davam jen proto, ze tu neni horsi hodnoceni.
promazin
Vynikající lékař! Po stránce odborné zkušený a erudovaný specialista, po stránce lidské zdvořilý a laskavý. Velmi oceňuji, že pacienta informuje o povaze nemoci, způsobu léčby a prognóze onemocnění. Pět hvězdiček si plně zaslouží!
evas
Doktor na svém místě - skutečně vynikající oftalmolog, úžasná komunkace - vše dopodrobna vysvětlí, moc příjemný. Vybavení ordinace naprosto perfektní, objednávací doba méně než týden - a nesmím zapomenout na úžasné sestřičky! Je to ukázková oční abmulance.