Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
K.D.
Skvělý doktor, praktik s vysokou zkušeností. Velmi pečlivý a empatický. Snaha opravdu léčit a pomoci je na prvním místě.
Lenka Targošová
Pan doktor je skvělý pomůže, poradí a je sním i legrace.Nikdy jsme sním neměla problém a pokud to půjde chtěla bych aby tam chodila i dcera
Rudolf Novák
Super lékař a zároveň super člověk s lidským přístupem. Pana doktora znám osobně a nikdy mě neodbyl vždy pomohl. Pokud budou jeho služby v takovémto standartu tak nemám v úmyslu změnu . Nemluvě o tom že nebyl lékař mého otce a přesto pomohl a zachránil a prodloužil život mého otce- Děkuji.
Ráda bych se vyjádřila k poslednímu smutnému příspěvku. Samozřejmě, že paní a její maminka mají na svůj názor plné právo, ale víte, já když jsem byla někdy nespokojena s péčí konkrétního lékaře, tak jsem od něj(od ní) odešla a hledala jiného lékaře i třeba za cenu nějakých mrzutostí. A v dnešní době už to myslím není velký problém přejít k jinému lékaři. D.Schindlerová
Pan doktor Fišer je osoba na úrovni vždy pomůže a není drahej
Lékař na pravém místě
moc dobrý lékař a myslím že na svém místě,mě zachránil život a jsem mu vděčná moc i jeho sestřička moc příjemní lidé
Pacient je u něj pouze bod! Tolik lidí co stihne on za hodinu neodbaví ani na letišti.
Slavěna Šloserová
Ano,připojuji se k ostatním,jsem s ním také velmi spokojená,vím že u něj jsem v dobrých rukách,nejen po odborné stránce,ale i lidské.
D. Schindlerová
Podle našich subjektivních zkušeností zařazuji do nejlepší. Chodíme k němu už celá rodina a víme, že se kdykoliv na něj můžeme spolehnout. Pokud nedokáže pomoci sám, tak nás pošle na další vyšetření k odborníkům. Ale většinou si poradí sám. Jeho jednání s pacienty je empatické, což velmi oceňujeme, vše vysvětlí a poradí.A osudy pacientů mu rozhodně nejsou lhostejné.
Sestřička je velmi příjemná a citlivě přistupuje k pacientům, kteří ne vždy bývají v jednání příjemní.