Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Marcela
Jsem nadmíru spokojená..Pan dr je kapacita,vždy mi pomohl.
Nikol
S panem doktorem jsem nadmíru spokojená. Vždy je milý, pozorná a uctivý. Vše se snaží vysvětlit a popsat.
Kačka D.
Když vidím ty recenze musím také jednu napsat.
Pan doktor je pro mě nejlepší gynekolog kterého jsem zatím vyzkoušela a už nechci měnit, poradil mi s věcma kterých si ostatní nevšimly a já díky tomu nemusela na plastiku a můžu mít děti. Nebýt jeho už mohlo být vše jinak, vždy pana doktora ráda vidím a teď když čekám miminko , myslím že on je ten nejlepší člověk co by na nás měl dávat pozor. Děkuji pane doktore, za to jaký jste !!
K.T.
Psát recenze nepatří mezi mé koníčky, vlastně píši první, ale po přečtení těchto, se musím pana doktora Černého zastat. “Zvládli” jsme spolu jeden spontánní potrat a dvě úspěšná těhotenství a vždy byl velmi milý, empatický, ochotný i dochvilný. Takže 100x doporučuji.
Olga B.
Negativním názorům nerozumím. Díky panu doktorovi mám doma syna, předchozí lékař mi po předčasném ukončení těhotenství ani nevysvětlil, co mohlo být příčinou a zajímal se jen, jestli platím. Pan doktor Černý ihned zahájil sérii týdenních testů a kontrol, pravidelně mě sledoval, výsledky mi vysvětloval a posléze nasadil účinnou léčbu. Syna mi i odrodil a opět fantastická pomoc a podpora. Ano, občas se déle čeká, ale myslím, že u tak skvělého pana doktora člověk půlhodinku navíc přežije.
K.K
Pana doktora velmi nedoporučuji! Po odchodu moji gynekoložky jsem byla přiťazena k panu doktorovi. Naneštěstí zrovna v době mého těhotenství. Nebylo mi příjemné k němu chodit už jen kvůli poznámkám, které mi přišly nevhodné, až bych řekla, že hraničily s obtěžováním. Završil to, ale tím, když mi vyšel špatně triple test a musela jsem na genetiku, pan doktor mě bez mého souhlasu a vědomi objednal na odběr, který stal přes 10 tisíc. Řekl mi to až v den mého vyšetření na genetice. Když jsem mu řekla, že si to nemohu dovolit, s pohrdavym tónem prohlásil, že když si to teda nemůžu dovolit, budu muset jít na odběr plodové vody. Všechno jsem to pak musela řešit sama, protože ani nevystavil novou zadanku ani nenapsal poznámku, ze se odběr tedy dělat nebude. Naštěstí na klinice, kam jsem na genetiku šla byli velmi milý a chápaví k mé situaci a vystavil mi zadanku tamní lékař. Od toho dne jsem k němu už nešla.
NW
Pana doktora bohuzel nedoporucuji, v tehotenstvi se me kazdou navstevu zeptal na co k nemu jdu, i presto, ze me videl ani ne pred tydnem.. empatie pana doktora take chybi a ani nemluvim o uctovani zvlastnich poplatku za ultrazvuky v tehotenstvi.. mrzi me to, jsem nucena hledat gynekologa noveho.
lucynka.m
Pana doktora nedoporučuji, nejenom ze jsou tam dlouhé čekací doby ale po roce a půl kdy léčil moji neplodnost zpusobem ze pomalu každý 2 měsíce byl na dovolené když mate chodit každý týden na krev a ultrazvuk za který si pokaždé určoval peníze navíc a u pojišťovny si je vykazoval znova když sem tam byla v měsíci asi po 20te a on vůbec netušil co spolu vlastně řešíme mě docela zaskočilo. Nehledě na to když jsem chtěla napsat doporučení na reprodukční iimunologii tak mi řekl ze je to zbytečné a ze IVF je jediná možnost dal mi papíry ze se ozve a dalšího půl roku nic tak sem se sama zařídila jinak. K panu doktorovi už bych nikdy nesla ani bych ho sama nikomu nedoporucila.
byvala pacientka
Pana doktora nedoporučuji ! Hlavně pozor v tehotenstvi. Čekací doby jsou to nejmenší ...Pan doktor si vůbec nepamatoval o koho jde a jak problémy mam ani po týdenních návštěvách po 3 měsících . Čekala jsem dvojčata a vse dopadlo potratem...neříkám, že je to jeho vina , ale jeho ne citlivý přístup byl hrozny. Nemám k němu vůbec důvěru. Ten jsem v péči jiného lékaře a ten přístup se nedá srovnat. Vse mi vysvětlí , mluvi se mnou o všem otevřene a to je pro mě velmi důležité.
adwiq
Uvedený pan doktor odborně je schopný, i když některé názory už jsou zastaralé (např. že ženy po 30-ce jsou už na rození staré). Hodně dlouho se u něj čeká i v případě objednání (i 3 hodiny). Navíc mne neprávem zkasíroval 580 Kč za ultrazvuk (tvrdil, že se ultrazvuky na pojišťovnu vyčerpali), po prošetření VZP (podala jsem na něj podnět na prozkoumání) mi peníze sice vrátil, ale úplně jsem v ně pochopitelněj ztratila důveru (takhle "okrást" ženu krátce po porodu s malinkým miminkem..) a už bych ho nedoporučila, sama chodím k jiné paní doktorce a jsem velice spokojená. Sestřička rovněž je hodně nepříjemná.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze