Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
M. U.
MUDr. Taudy je profesionál, má výborný přístup k pacientovi. Odborník ve svém oboru. Nebál se mě operovat, i když svými dalšími diagnózami jsem hodně komplikovaný pacient,
Marcea
Pan Doktor Taudy je skutečný profesionál, přestože jsem z operace měla obavy, již z konzultací jsem měla pocit, že jsem v nejlepších rukou. Vše vysvětlil a byl velmi přívětivý. Již mám týden po operaci a výsledek vypadá slibně. Jsem velice ráda, že jsem měla to štěstí být operována právě jím, má zlaté ruce.
Hana Č.
Pan doktor je opravdu odborník a je na správném místě. Velmi příjemný, milý a dokáže uklidnit a pohladit na duši. Velice doporučuji!
slavikova.hana
Pan doktor Taudy je odborník na svém místě.Přišla jsem s problémem,vysvětlil mi vše co bude následovat.Jako člověk i operatér je jedinečný.
Vendula
Je svůj, ale je to jeden z nejlepších ve svém oboru :) člověka, který je více zapálený pro svoji profesi byste těžko hledali :) Pro pacienty by udělal cokoliv.
Vilém
Musím říci, že pan Taudy pomohl mým dětem a pomohl jim i překonat strach z předešlé paní lékařky. :) Doporučuji a pan Taudy je Doktor s velkým D!
Filip K.
Pan doktor je ten nejlepší, kterého jsem poznal. Dokonalý operatér, velmi příjemný člověk, vše vysvětlí, uklidní. Vezme si ze svého volného času (kterého má minimum), jen aby pomohl. Pan doktor je specialista na onkologii a umí zázraky. Viděl jsem ho u toho - dost se v ORL pohybuji i profesně. Kolegovy nahoře říkám, že pokud mu pan asistent řekl, že má rýmu, tak ji měl ikdyž třeba nesmrkal. Je to nabeton, prostě tutovka.
Filip
Bohužel, pan doktor Taudy není zrovna nejvhodnější. Na týden zalehlé ucho mi pověděl, že to je normální a že to je od rýmy. Přitom rýmu jsem neměl.
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze