elisa
Při každé návštěvě něco vrtá, nebo alespoň šťourá, když přijde nekdo bez jediné plomby a kazu. Tudle prasklá plomba, tudle kazíček, tudle zubní kámen.... Pokaždé si něco najde. Když se opozdíte o dva měsíce na preventivce tak vám vynadá jak malému děcku a nedej bože když vynecháte celý rok. To vás rovnou šoupne do archívu. Takže můj názor je ten že honí body.
Pracuje bez rukavic asi ze zásady. Zas když už něco dělá a fakt to bolí, tak má taky slovo útěchy a povzbuzení. Jediné co opravdu chválim je asi rok nová sestra. Ta je super.
Je pravda, že vrtá zuby, aniž by to bylo potřebné, jen aby měl body. Přestala jsem proto k němu chodit, zbytečné vrtání, navíc není moc jemný, spíš hrubší.
Doktor je to sice celkem příjemnej a řekl bych, že umí. Ale často mívam dojem, že si do nějakýho zubu potřebuje zavrtat za každou cenu aby měl body. Pokaždý když k němu jdu, tak mi předělá nějakou plombu, a to i když mě se ta plomba zdá bejt úplně v pořádku... po čase máte v zubu víc plomby než vlastního zubu. Taky se mi moc nelíbí, že jen zřídka používá rukavice (při nějakym vrtání vůbec, ale když třeba trhá zub nebo očekává krev, tak ano).
Jeho sestra neni sice vyloženě nepříjmená, ale v lásce ji nemam, přijde mi lehce natvrdlá... čarodějnice jedna.
kyssis
Už víc jak dvacet let k němu rád chodím, o zuby se starat umí, dodnes jich mám plný počet.
díky jemu jsem se přestala bát zubařů
zelemi
Pan doktor je nejlepší zubař ke kterému jsem kdy chodila. doporučuju je hodný, trochu ukecaný ale díky tomu je návštěva zubaře i někdy radost.
kateřina
Pan doktor je skvělý chlap a lékař. Díky němu se návštěvy zubaře nebojím ani já ani mé děti.
kolega lékař
vysoká spokojenost, rozšafný lékař se srdcem na pravém místě
Janina Sedláčková a děti
Skvělý lékař, hodná sestřička, oba specialisté na svém místě...Výborně a na vysoké úrovni komunikují s pacienty, vše řádně a trpělivě ošetří. Víc takovýchto ordinací a naše české zdravotnictví by bylo uzdravené....Díky doktore, díky sestřičko...