MUDr. Miloš Novák

Zubař Více

Velké Bílovice 1 adresa

Zubní ambulance
Mírová 1124, Velké Bílovice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Dobrý doktor,ale ta čekací doba je fakt otřesná.Když se objednám na 9:00h,tak přeci nepůjdu na řadu 10:10h.

O

K Panu doktorovi chodím od dětství, vždy se mi dostalo řádné prohlídky a zákroku, jsem velmi spokojená s jeho službami i přístupem...má velmi šikovné ruce a smysl pro humor, což je pro tuto práci nezbytností...vždy se na návštěvu těším...výborný stomatolog, řekla bych nejlepší, doporučuji...:-)

Citlivý přístup, jemná práce :-)

Vstřícný, šikovný s dobrou náladou. A sestřička je taky v pohodě. Když to srovnám se zubaři, co ordinovali/nují v Moravské, tak je to nesrovnatelé!

E

Souhlasím s Vladanou ..... taky se nebojím a nikdy jsem nevěřila, že se může člověk k zubaři i těšit. Jezdí se na pana doktora "zubit" celá moje rodina.

svědomitý

skvělej zubař, je to jediný zubař, kterého se nebojím. vstřícný přístup k pacientům.

hmmmm...znamenitý zubař, který má jen jediný problém...dlouhé čekací doby a to i při objednání na určitou hodinu...