Odborné chirurgické pracoviště
Vinohradská 176, Praha

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Vynikající, bojužel odchází do důchodu - k velké škodě pacientů

Byla jsem u něj na vyřezávání pih, nic mě nebolelo (injekci na umrtvení místa ala větší vosa nepočítám :D ). Jizvičky jsou drobounké, hezká práce.

s panem doktorem jsem naprosto spokojená vyléčil mi opakovaný zánět šlach je užasný mám už druhým rokem klid a i o děti se stará dokonale DOPORUČUJI

pan doktor je nejlepsi chirurg ktereho jsem vzdy navstivil,profesional a i pres sve nicotne vybaveni ordinace opravdu dobry,navic ma i smysl pro humor a je i vtipny a vzdy mili :)

Pan doktor příjemný vše vysvětlí a pomůže jsem s ním naprosto spokojená a děkuji

Zatím mi bez následků vyléčil všechny mé úrazy a to i s odborným, však srozumitelným komentářem,jako jeden z prvních začal nabízet místo sádry lehkou a koupací náhradu.

nejlepší

Naprosto nejlepší chirurg u kterého jsem kdy byla, milý, ochotný, vždy mi vše vysvětlil, vřele doporučuji všem a doufám, že nám dlouho vydrží

vždy ohleduplný ochotný

myslím,že pan Dr.Nosek je opravdu odborník, vždy určil přesně diagnozu a dokázal okamžitě pomoci od potíží a navíc je ještě velice příjemný a má kultivované vystupování.